The Miseducation of Cameron Post

Censur 15
28. Feb 2019
91 min
41Shadows
The Miseducation of Cameron Post
Billede
(© 41Shadows)
Billede
(© 41Shadows)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The Miseducation of Cameron Post' handler om ung teenagepige, der bliver sendt i konservativ omvendelsesterapi, efter hun ved en skolefest bliver opdaget i et intimt øjeblik på bagsædet af en bil med en veninde fra bibelskolen.

På lejren udsættes Cameron for hård disciplinering, tvivlsomme ”de-gaying” metoder og kristen rockmusik under styring af Dr. Lydia Marsh og hendes bror Reverend Rick, der selv er et bevis på, at lejrens metoder virker.

Men lejrens metoder viser sig at have alvorlige konsekvenser for nogle, og en af Camerons med-disciple bukker under for presset og sin fars hårde forventninger.

Mod al forventning møder Cameron en gruppe ligesindede unge, som hun hurtigt bliver venner med. Sammen hjælper de hinanden gennem lejren, mens de venter på deres frihed, og for første gang i sit liv føler Cameron sig ikke længere så alene.

Historien om undertrykt seksualitet kan også ses i Boy Erased, hvor en dreng må deltage i et kirkeprogram på grund af sin tiltrækning til sit egent køn.

'The Miseducation of Cameron Post' vandt Grand Jury-prisen til Sundance Film Festival 2018 og er baseret på romanen af Emily M. Danforth fra 2012. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: