Mine helte

Censur Alle
07. Nov 2013
90 min
Miracle Film
Mes héros
Billede
(© Miracle Film)
Billede
(© Miracle Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Maxime har nok af problemer. Hans lille firma er ved at gå bankerot, og det smitter af på familielivet. Konen har indledt en hemmelig affære, og børnene taler ikke længere til ham.

En dag får han et opkald fra politiet, der beretter, at hans mor er blevet arresteret. Endnu en overraskelse overrumpler ham, da det viser sig, at Maximes mor har indvilget i at skjule en lille dreng for myndighederne, hvis mor står til at blive udvist fra Frankrig.

Maxime tager en weekend væk fra familien for at løse situationen, og det var nok ikke det værste, han kunne gøre, for midt i dette kaos finder han varme og hygge i de hjemlige omgivelser.

'Mine helte' er en fransk komedie instrueret af Éric Besnard, der bl.a. har været manuskriptforfatter på Babylon A.D. (2008) og instruerede Jean Reno og Jean Dujardin i 'Cash' samme år.

I rollerne finder vi bl.a. Josiane Balasko, der her i Danmark kunne ses som portnersken i 'Pindsvinet' (2009), og filmen byder desuden på et gensyn med Pierre Richard, der i sin tid var et stort navn i en række komedier som 'Frikadellens flugt' (1975), 'Vi er din far' (1983) og 'Hjælp, vi flygter!' (1986).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: