Cookie- og Privatlivspolitik

Mysteriet ved Slack Bay

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Mange scener har imidlertid et voldsomt og grotesk indhold: Et menneske kastes et langt stykke gennem luften. En kvinde slås voldsomt i ansigtet, mens hun ligger ned. De blodige ansigter af tre mennesker rammes med en åre. Vi overværer kannibalisme og ser beholdere med afhuggede legemsdele. Da det voldsomme imidlertid fremstår som sort humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.07.2017
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ma Loute
|

Den franske komedie 'Mysteriet ved Slack Bay' foregår i sommeren 1910 ved Den Engelske Kanal i Nordfrankrig, hvor turister på mystisk vis er begyndt at forsvinde.

Efterforskningen bringer kommissærerne Machin og Malfoy til den lille fiskerby Slack Bay, og her møder de familien Brufort, hvor faren prøver at holde styr på sine uregerlige sønner, især Ma Loute.

Over sommeren udfoldes kærligheden mellem Ma Loute og den unge pige, Billie Van, fra familien Peteghem, som ændrer alt hos de to familier.

'Mysteriet ved Slack Bay' har Fabrice Luchini på rollelisten, som bl.a. kan opleves i dramaet Hermelinen og Juliette Binoche, der senest har medvirket i science fiction-filmen Ghost in the Shell.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.4
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ses filmen for sine smukke billeder og udknaldede situationer, er den tiden værd – og sidder længere i kroppen end tusind generiske Hollywood-film." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "Franske Bruno Dumont disker op med en befriende vanvittig kunstfilmskomedie i 'Mysteriet ved Slack Bay'." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Farceoverspillet bliver desværre aldrig lige så hysterisk morsomt, som det er grotesk. Så man får tid til at nyde mere ægte kvaliteter som det særprægede kystlandskab ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Denne cocktail af krimi og surrealistisk sædekomedie ligner ikke andre film, jeg har set. Skønt den trækker på velkendte typer, er kombinationen af form og register unik." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Betina Elena

Filmen er både grotesk, udfordrende, lettere melankolsk, dragende og samtidig fyldt med plat humor/situationer. Så selv om det ikke er en af favoritterne, fik jeg rørt lattermusklerne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.