Cookie- og Privatlivspolitik

Mysteriet om Henri Pick

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og indeholder ingen skræmmende elementer.

Se mere på medierådet.dk
20.08.2020
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le mystère Henri Pick
|

Filmen 'Mysteriet om Henri Pick' handler om en ung redaktør i et specialbibliotek i Bretagne, som finder et aldeles fremragende og mageløst manuskript.

Teksten er underskrevet af den afdøde lokale pizzabager Henri Pick, der ifølge hans enke aldrig forfattede noget, som var mere sofistikeret end en indkøbsseddel.

Den anerkendte litteraturkritiker Jean-Michel Rouche aner, at noget ikke stemmer og bestemmer sig for at undersøge sagen nærmere sammen med Henri Picks datter. For hvem var Henri Pick egentlig?

Komedie-dramaet er baseret på David Foenkinos roman af samme navn, og filmens hovedrolleindehaver Fabrice Luchini er kendt for sine roller i Selv i de bedste hjem og Cykeltur med Moliére.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
2.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... ikke stor kunst, men en morsom og velkommen bagatel om at finde sandheden på trods af alle andres fascination af den kulørte historie." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Det er virkelig morsomt at se, hvilke titler filmens manuskriptforfattere er kommet på, og de må have moret sig kosteligt undervejs. Den lune og lethed smitter af på hele filmen." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Weekendavisen

    "Den litterære satire og stemning er stabil i filmens første akt. Gåden er dyb nok til at vække tilskuerens begær, men løsningen snyder en smule på vægten. Luchini brillerer som krukken, der lærer at være ydmyg." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.