Cookie- og Privatlivspolitik

Murder By Numbers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.08.2002
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Murder By Numbers
|

Cassie Mayweather er kriminalkommissær og specialist i at tyde spor på mordstedet. Hun er på sporet af Richard og Justin – to high school studererende, der selv mener at have begået den perfekte forbrydelse.
De tror, at Richard snedige natur og Justins intelligens i fællesskab udgør den perfekte kriminelle hjerne, som kan narre lovens håndhævere efter forgodtbefindende.
Men de har gjort regning uden vært, for Cassie er en hård nyser, der har skabt ærefrygt blandt kollegerne for sin evne til at løse sagerne på gut-feeling og en udpræget rå stil.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Gosling i en tidlig rolle.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Nicoline

Denne film er klart en af Sandra Bullocks bedste. Man er vant til at se hende i romantiske komedier og det var rart at se at hun faktisk også er knald dygtig i andre slags film og roller. Rart at se en lidt mere alvorlig side af hende og denne film er også bare et bevis på hvor dygtig en skuespillerinde hun er.
Handlingen i filmen er super god og spændingen bliver faktisk ved hele filmen igennem. Der dukker hele tiden uventede ting op, ting man ikke havde regnet med og noget af det fedeste ved filmen er efter min mening, at det viser sig at hendes rolle Cassie faktisk selv har været udsat for noget frygtelig grusomt. Kanon film som man bare burde se !!

Kian

Filmen er værd at se.
Måske er den lidt kedelig i længden,
men alligevel er den ret god.
Køb/lej den og se den er mit råd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.