Cookie- og Privatlivspolitik

Muppets juleeventyr

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Muppet Christmas Carol
|

En Muppet-genfortælling af Charles Dickens klassiske jule-fortælling om gnieren Scrooge, der julenat får besøg af tre spøgelser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.6
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg kan generelt godt lide The Muppets. I små doser. En hel film med dem er for meget, og jeg kedede mig bravt. Det skal siges, at jeg ikke er verdens største fan af julen eller julefilm, så andre vil sandsynligvis have stor fornøjelse af denne omgang sødsuppe. Michael Caine er også alt for flink at se på til at kunne spille Scrooge med overbevisning.

Jakob

Charles Dickens' klassiske historie bliver her fortalt på ægte Muppet-manerer.
De forskellige roller til Muppet-figure er blevet valgt godt ud, f.eks. er Statler & Waldorf perfekt valgt til at spille brødrene Marley, og ligeledes er Kermit godt udtænkt til at spille Bob Cratchit. Ideen med at have Gonzo og Rizzio som fortællere er sjov, og deres små indslag er med til at give filmen en ekstra god portion humor med deres "breaking the fourth wall"-jokes.
Michael Caine gør det godt i rollen som Ebenezer Scrooge, som her er en af de bedste udgaver af den nærige og kolde mand, der omvendes til et varmt menneske.
Det er også forfriskende at se en Muppet-film, der ikke drukner i en masse cameos.
Sangene i filmen er gode, og fanger virkelig den ånd som tidligere Muppet-sange har med de gode tekster og mindeværdige melodier.
'Muppets Juleeventyr' er en rigtig god julefilm og en forfriskende ny gentænkning af den klassiske historie. En film fyldt med humor, charme, musik og en lille smule uhygge som kun The Muppets kan gøre det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.