Cookie- og Privatlivspolitik

Munch

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket ’Tilladt for børn fra 15 år’.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2023
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Munch
|

Filmen 'Munch' handler om en af verdens største malere, Edvard Munch. 

Dramaet fortæller historien om den norske maler ved at skildre fire definerende perioder i hans liv, heriblandt den unge Munchs første kærlighed og den dramatiske indlæggelse på en nerveklinik i København. 

De fire dele er hver filmet med forskellige visuelle udtryk, mens Munch portrætteres af fire forskellige skuespillere - Mattis Herman Nyquist, Ola G. Furuseth, Alfred Ekker Strande og Anne Krigsvoll. 

Danske Jesper Christensen og Fanny Leander Bornedal medvirker også i filmen, der er den første dramatisering af den verdensberømte malers liv på det store lærred. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.9
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Det er det autonome genis historie, vi får. Sågar med hans malerier som signifikante sætstykker i filmens fortolkende fortælling. Om modgang, mod og melankoli. Og med forskellige kvinder, hvor venner undervejs bliver til fjender." (Bo Tao Michaëlis)

  • Politiken

    "Undervejs ser det ud, som om den norske instruktør Henrik Martin Dahlsbakkens film om Edvard Munch ikke vil forfalde til forudsigelig heltedyrkelse, men den ender desværre alligevel pladask i den nationale gryde." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.