Cookie- og Privatlivspolitik

Monty Python's The Meaning of Life

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Monty Python's The Meaning of Life
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning - CIN
|

'Monty Python's The Meaning of Life' var den sidste Monty Python-spillefilm og for nogle en overraskende vinder af Juryens Specialpris i Cannes i 1983. Omvendt: Komikergruppen tager unægteligt fat på nogle af livets store spørgsmål. Man kan således opleve en katolsk familie synge ’Every sperm is sacred’, se en overvægtig Terry Jones brække sig i det uendelige og nyde sketchen om lægerne, der prøver at skaffe organer fra levende donorer. Få svar på alt og intet i denne makabre klassiker.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Dog er det lidt en halv-kedelig omgang. Deres forrig film plus tv-serien er der gang i, imens man eksperimenter med alt mulige syge ting. Desværre så virker intet i den her film originalt, og det ligner noget som man har set før, i deres forrige film. Selv med et par enkelte gode stunder, så er filmen ikke en film, som jeg rigtigt syntes præsterer over gennemsnittet.

Jacob

Nogen gange kan man godt få for meget af det gode, og de mange historier der udgør en samlet fortælling er usammenhængende, og man savner den stålsatte vilje som ellers kendetegner Monty Python. Filmen har dog sine øjeblikke trods de kun kommer glimtvis.

Wayne

Ikke den bedste - men det er Monty Phyton!

Masser af gags, og sort, sort humor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.