Cookie- og Privatlivspolitik

Montparnasse Bienvenüe

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående urolig stemning. Der er mange scener, hvor vi følger en kvinde, der er søgende, utryg, forvirret og ind imellem grædende. Der er også enkelte scener, hvor mennesker udtrykker vrede, råber eller er i lettere håndgemæng. Da der imidlertid ikke forekommer egentligt voldelige scener, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
22.03.2018
Originaltitel: 
Jeune femme
Genre: 
Spilletid: 
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Seniorbio, Filmperler
Billetter

Instruktør

Skuespillere

Resumé

Den franske film 'Montparnasse Bienvenüe' følger den unge kvinde Paula, der er på kanten af et nervøst sammenbrud, efter hendes kæreste gennem 10 år har forladt hende.

Paula nægter at være offer og forsøger ihærdigt at opretholde et billede af, at hun har alt under kontrol, men hendes klodsede ivrighed gør det svært at holde fast på veninder, mænd og jobs, der alle forsvinder så hurtigt, som de kommer. 

Så da eks-kæresten dukker op midt i kaosset, står Paula over for et afgørende valg.

'Montparnasse Bienvenüe' vandt Cannes-festivalens debutantpris, Camera d'Or, i 2017.

Filmen er især blevet hyldet for at have en usædvanligt høj procentdel af kvinder med på produktionen - fra manus og instruktion til klipper og fotografering. 

Kommentarer

Line

Da jeg læste resuméet, havde jeg indtryk af, at filmen tager udgangspunkt i en lidt kedelig og triviel historie, men mit frankofile hjerte blev dog alligevel glad, da jeg så traileren. Filmen ser alligevel ud til at kunne noget, fordi den bærer præg af det, som jeg synes, at franskmændene gør så godt, nemlig at fortælle historier via en spontan og bramfri humor, à la De Urørlige. Så jeg glæder mig til at se den!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.