Vind biografbilletter hver uge

Mission: Impossible 6 - Fallout

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
02.08.2018
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Mission: Impossible - Fallout
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D
|

I actionfilmen 'Mission: Impossible - Fallout' er Tom Cruise tilbage for sjette gang i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt.

Efter en mislykket mission ender nogle atomvåben i de forkerte hænder, og Ethan Hunt og hans gruppe tvinges til at samarbejde med CIA og den mere hårdhændede agent Walker i et kapløb med tiden.

Men sagen viser sig at stikke dybere end som så for Ethan, især da gamle venner og fjender pludselig begynder at spøge, og den toptrænede agent hjemsøges af sine egne bedste intentioner. 

For første gang i franchisens historie skal én instruktør for anden gang styre løjerne bag kameraet, McQuarrie stod stod således bag det forrige kapitel Mission: Impossible - Rogue Nation. Det bliver det femte samarbejde med Cruise, det har også tidligere lavet bl.a. Jack Reacher.

'Mission: Impossible - Fallout' er seriens mørkeste kapitel og kan ses som den foreløbige kulmination på historien Ethan Hunt i mødet med fortidens skygger. Filmen er dog også i sig selv et selvstændigt værk, der i vanlig Impossible-stil byder på storslået action, livsfarlige stunts og humor. (copyright: kino.dk)

Skal du se Mission: Impossible 6 - Fallout?
(530 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andersuser/992401

Vil man kunne tage ind til Lyngby og se den i 4DX?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.