Cookie- og Privatlivspolitik

Miss Kicki

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.01.2011
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Kicki
|
'Miss Kicki' er et svensk drama, der foregår i Taiwan.

Kicki beslutter sig, efter et langt og hårdt liv, for at rette op på alle fortidens synder og fortrydelser på én uge. I Taiwan.

Kicki tager sin nærmest fremmede teenagesøn med som tilskuer til det, hun håber, er hendes endelige møde med lykken. Men Taiwan byder på alt andet end det, Kicki drømte om. Lige så meget kærlighed, mor og søn får fra tilfældige fremmede, lige så lidt kærlighed udvikler der sig mellem de to.

I stedet for at blive vidne til sin mors triumf, er Kickis søn på første parket til endnu en kæmpe skuffelse.

'Miss Kicki' er med Pernilla August fra 'Drabet' i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.8
3.3

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Imponerende er det at se, hvor flot debutanten Ludwig Palmell som Viktor klarer sig over for Pernilla August, men heller ikke hans talent kan forhindre 'Miss Kicki' i at være en bedrøvelig bagatel." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... fremragende spil af Pernilla August som en kvinde, der helt sikkert ikke har hjertet på det rette sted, men langsomt må erkende, at hun trods alt har et." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Man er i et spændende, fremmed land, men det eksotiske får ikke lov til at løbe med spændingen. Man får virkelig en realistisk fornemmelse af at være til stede. Til gengæld sidder man tilbage med følelsen af, at Liu godt kunne være gået mere i dybden med sin historie." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Filmen formår dog at være sin egen. Den er hverken skelsættende eller effektfuld. Fans af 'Avatar' og 'Inception' bør holde sig væk, hvis de kan. Men Miss Kicki trækker vejret i nuet med en livsfølelse, som føles fuldkommen autentisk. Den er som en film fra en anden tid, hvor det nøgne menneskeansigt var nok til at fylde lærredet ud." (Bo Green Jensen) ()

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter