Cookie- og Privatlivspolitik

Misfits (2015)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
05.03.2015
| |
1 time 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Misfits
|

Dokumentarfilmen 'Misfits' foregår i den meget kristne by Tulsa i Oklahoma. Her ligger ungdomscenteret Open Arms Youth Project, der er for unge LGBT-personer (eng. Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender; da. lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner) mellem 13 og 19 år.

Her er der et frirum for de unge, der har besluttet sig for at springe ud i et religiøst samfund. Filmen følger de tre unge Larissa, Benny og D, der alle kommer i ungdomscenteret for at finde den støtte og kærlighed de har brug for.

'Misfits' er instrueret af Jannik Splidsboel, der tidligere har instrueret en række internationale kort- og dokumentarfilm, der er blevet vist på festivaler verden over. 

 

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.6
4.2

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Tårnhøje point til Splidsboel for at finde tre fantastiske hovedpersoner. Velformulerede og uforstilte. Filmens temaer om livsdrømme og frygten for at blive set ned på er foldet godt ud." (Jacob Wendt Jensen)

 • Filmland P1

  "[...] ikke bare et kontant billede på den her verdens utroligt voldsomme insisteren på at to mennesker af samme køn ikke må dele livet. Men 'Misfits' er også et tydeligt billede på hvor svært det er for os mennesker at få lov at være den, vi føler, vi er." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "En af forcerne ved 'Misfits' er det intime rum, der bliver skabt mellem de medvirkende og publikum, en anden er, at filmen giver disse unge mennesker et talerør, en mulighed for at blive hørt og set, sådan som de (også) er." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Der er i forvejen fortalt mange historier om unge og homoseksualitet. Den her er sin egen." (Dorte Hygum Sørensen)

 • Weekendavisen

  "'Misfits' er meget smukt filmet. Især en neonoplyst julescene, som følger D og hans kæreste, er en hallucinatorisk oplevelse, der løfter dokumentaren over vanligt niveau." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.