Cookie- og Privatlivspolitik

Mike and Dave Need Wedding Dates

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dog en række scener med slagsmål, uheld og seksualiserede situationer. Da det hele foregår indenfor en komisk ramme, og der ikke er tale om reelle sexscener, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende og/eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.09.2016
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mike and Dave Need Wedding Dates
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'Mike and Dave Need Wedding Dates' handler om de to festglade brødre, Mike og Dave Stangle, som har ry for at ødelægge samtlige familiefester.

Da deres søster Jeanie skal giftes på Hawaii, tvinger hun det ustyrlige makkerpar til at medbringe respektable dates for at få et skandalefrit bryllup.

Brødrene opretter en online annonce for at finde ledsagere, som hurtigt går viralt og når frem til Alice og Tatiana. De to veninder er langt fra anstædige og skaber generelt kaos omkring dem, men da Alice for nyligt blev forladt ved alteret, tænker Tatiana, at en gratis ferie på Hawaii er lige, hvad de har brug for.

Venindeparret får charmet sig ind på Mike og Dave, men der går ikke lang tid, før de to piger får vendt op og ned på alt og alle.

'Mike and Dave Need Wedding Dates' er instrueret af den debuterende Jake Szymanski, og komedien er utroligt nok baseret på virkelige hændelser om de to Stangle-brødre.

I filmen bliver de portrætteret af Zac Efron, fra den humormæssigt beslægtede Bad Neighbours, og Adam Devine, der kunne opleves i de to Pitch Perfect-film, hvor han spillede sammen med Anna Kendrick.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (178 votes)
4.5
1

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Intet i filmen virker, og alt i filmen falder så tungt, at det havde ramt mine tæer i biografsalen, hvis ikke de var blevet krumme på rekordtid." (Jacob Wendt Jensen)

  • BT

    "'Mike and Dave ...' er en af de 'dåmmeste', hysteriske og mest ligegyldige film ..." (Birgitte Lorentzen)

  • Politiken

    "En skelsættende begivenhed, som nu er blevet en film, hvor man bare sidder og ønsker, at en eller anden kunne have fundet på noget sjovere end den lamme virkelighed." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denne grovkornede og tåkrummende komedie kan faktisk godt gå hen og blive et vældigt morsomt bekendtskab - selv om meget af det er lavkomik.

Det kræver først og fremmest, at man lader sig charmere af de fire hovedroller spillet af Adam Devine, Zac Efron, Aubrey Plaza og Anna Kendrick. For de er så overgearede, at man meget let og meget hurtigt kan få nok af dem. Men for mig blev filmen reddet af de to charmetrolde Adam Devine og Aubrey Plaza. De er begge erfarne indenfor komedie genren (Modern Family og Parks & Recreation), og det er super sjovt at se dem i nogen totalt anderledes roller, end man er vant til. Det er også sjovt at se Anna Kendrick skeje ud, men hun er noget mindre overbevisende som nasty girl.

Den første halvdel af filmen lå jeg flad af grin. Den sidste halvdel var dog til tider pinlig dårlig. Jeg vælger at fokusere på, at komedien gjorde, hvad en komedie skal - nemlig at få en til at more sig og komme i godt humør. Derfor skal den have tre store stjerner.

Frederikke Josephine

Da jeg så titlen første gang, troede jeg at det var en romantisk film, men da jeg så traileren, så havde jeg overhovedet ikke regnet med, at den var så sjov.

Den måtte jeg bare se - hold da op en skør film. Den kan anbefales

Rikke

Den er rigtig god! vi grinte hele tiden og så kan jeg ikke andet end og sige MUMS!

Liza

Da jeg læste om Mike & Dave troede jeg, at jeg skulle en drengerøvsfilm. Men som kvinde blev jeg positivt overrasket over, at der var en hel del tøsehumor også. Jeg var ganske godt underholdt hele filmen igennem.
Jo, det er ikke lige en som kommer hjem og står på dvd hylden, og det er heller ikke en film, som kræver den store hjernekapacitet, at forstå.
Men den er fin til at stresse af på efter en arbejdsdag, hvor man bare trænger til et par billige grin

Abdul

En af de sjoveste film jeg har set og underholdende.
Kan ses af alle.
Se den for en god humors skyld

Casperuser/618088

Man skal ikke tænke for meget over handlingen, men fin underholdning :-)

Christine

Zac

Rikkeuser/886894

Hvis man ikke forventer noget når man vælger at se denne film, så er det en god times underholdning man får for pengene ;)

Palasse

Jeg havde ingen forventninger om noget som helst, da jeg satte mig til rette i salen. Jeg fik hverken mere eller mindre end hvad jeg havde regnet med, efter at have set traileren.

Filmen har mange sjove optrin, men er generelt set rimelig plat. Denne komedie vil være glemt om en måned og den gør ikke noget videre for Zac Efrons karriere, men hvis man trænger til et par timer hvor man bare slapper af og har det sjovt - og hvor hjernen ikke udfordres unødigt - så er denne film ok.

Camilla Edelbo Kold

HA HA - den ser ud til at være godt underholdende... Den må jeg se, og jeg tror jeg tager et par tøser med...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.