Cookie- og Privatlivspolitik

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående let dramatisk stemning, og den indeholder flere scener med let uhyggeligt indhold og scener, hvor hovedfigurerne jages og er i fare. I flere scener indgår store drager, som jager hovedfigurerne, og i én scene fanges to hovedfigurer, hvoraf den ene falder ned fra en høj bygning, og det er i lang tid uvist, hvad der er sket med de to. I en anden scene kæmper en hovedfigur mod en lettere uhyggelig figur med et ondskabsfuldt grin. Da der er tale om animation, og da filmen forløses positivt og også indeholder humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
03.05.2018
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sherlock Gnomes
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Mesterdetektiven Sherlock Gnomes' er efterfølgeren til Gnomeo & Julie.

Gnomeo og Julie er flyttet til en ny have i forventing om et nyt og spændende liv. Men deres tilværelse bliver truet da havenisser over alt i London bliver kidnappet, heriblandt Gnomeo og Julies venner.

Derfor må de resterende havenisser tilkalde ham, som de ved, der har de bedste chancer for at finde de forsvundne nisser.

Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og skal nu opklare mysteriet. Sammen med Gnomeo og Julie drager de afsted på jagten efter nisserne, som bliver starten på en vild rejse igennem Englands hovedstad, hvor alverdens farer truer.

'Mesterdetektiven Sherlock Gnomes' er instrueret af manden bag Kung Fu Panda.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (63 votes)
3.9
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... i en branche, hvor alle kneb gælder for at fange børnenes opmærksomhed, så giver det altså lidt pluspoint at basere sin historie på kulturel inspiration fra dengang, hvor både far og tipoldefar var unge." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Om havenisser (gnomes) er nuttede eller kiksede, er vist et spørgsmål om smag." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Jeg holder meget af Sherlock Holmes. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle se ham og Watson som havenisser, men når det skal være, bliver figurerne brugt rigtig godt i den søde, skøre og også lidt spændende film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jeanette

:) god film ..

Henrik Plauborg

Jeg syntes det er en superflot film med masser af eventyr og nisser.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.