Cookie- og Privatlivspolitik

Memory

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket ’Tilladt for børn fra 15 år’.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2022
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Memory
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Memory plakat

Action-thrilleren 'Memory' handler om en lejemorder, der finder ud af, at han selv er blevet et mål.

Lejemorderen Alex Lewis ønsker at gå på pension, da han har fremskreden Alzheimers. Han får dog tilbudt et sidste job, som han ikke kan sige nej til. 

Da han finder ud af, at målet er en teenage-pige, sætter han en stopper for opgaven. Det ender dog med at få fatale konsekvenser for alle involverede. 

Pigen er en af mange vidner til en større kriminel gruppe af mænd og kvinder, der udnytter unge piger. I spidsen for den kriminelle gruppe står en velhavende kvinde, som for alt i verden vil sætte en stopper for, at nogen får nys om deres gerninger.

Filmen er en geninspilning af den belgiske 'The Memory of a Killer' fra 2003, der - som den nye film - er baseret på en bog af Jef Geeraerts. 'Memory' instrueres af Martin Campbell, der bl.a. har film som GoldenEye, Casino Royale og Green Lantern på sit CV.

'Memory' er den seenste film på Liam Neesons efterhånden omfattende action CV, som i nyere tid tæller film som Blacklight, The Marksman og Cold Pursuit. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.9
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Havde det ikke været for få gode action-sekvenser undervejs og nogle eftertanker om, hvordan verden hænger sammen, når man lader ordensmagten gøre, hvad den vil, ville 'Memory' have været fuldstændig forglemmelig. Nu er den her bare – uden noget nævneværdigt nærvær. Lidt ligesom Liam Neeson." (Casper Hindse)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Der er noget rørende over, at de to garvede gutter Liam Neeson og Martin Campbell – som kommer fra henholdsvis Nordirland og New Zealand – har fundet sammen for at fortælle en historie om sindets forfald. Men har ambitionen været at ramme en intim nerve med personlig karaktertegning, er det kuldsejlet i dramaet om, at kriminalitet og korruption bliver styret fra allerhøjeste sted." (Nicki Bruun)

 • Jyllands-Posten

  "Actionthrilleren 'Memory' vil gerne være både dyb og relevant, men fortaber sig i overfladisk tjubang." (Katrine Sommer Boysen)

 • Soundvenue

  "Det er dog prisværdigt, at Campbell og Neeson tør tage historien 100 procent alvorlig. I en tid, hvor de fleste actionfilm er blevet så Marvelfiserede, at de ikke tør have en dramatisk scene uden at underminere den med humor, står 'Memory' som en god gammeldags solid thriller." (Aske Nielsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Efterhånden er jeg blevet fan af instruktøren Martin Campbell og hans film.
Og denne her er heller inden udtagelse.

Fedt action mellem Liam Nesson og Guy Pearce

Almeta

Liam Neeson skuffer aldrig. Han har et særligt sæt færdigheder, der får hans fans til at vende tilbage til mere film efter film! Han har nogle sjove badass-øjeblikke i denne som en snigmorder med grænser!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.