Cookie- og Privatlivspolitik

Memories of Murder (2003)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en anspændt stemning. Der er talrige scener med vold under slagsmål og hvor mennesker bliver udsat for slag, spark som tortur i forbindelse med politiforhør. Der er desuden en række detaljerede billeder af kvindelig. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Salinui chueok
|

Filmen 'Memories of Murder' er inspireret af Sydkoreas første seriemorder. og instrueret af manden bag Parasite

I 1986 fandt man liget af en kvinde i en grøftekant i Gyunggi-provinsen. Hun var blevet voldtaget og herefter kvalt med sin egen strømpe. Og hun var kun den første af en uhyggelig lang række af kvindelige ofre.

Det lokale politi kommer hurtigt under pres for at løse sagen, og derfor arresterer man fluks den første landsbytosse, som man får øje på, udsætter ham for lidt tortur og får en indrømmelse.

Situationen ændres dog, da en mere erfaren detektiv fra hovedstaden hidkaldes. Han insisterer nemlig på en ordentlig efterforskning lig dem man udfører i FBI. Snart er både han og hans team viklet ind i landets mest udmattende omgang katten-efter-musen.

Thrilleren 'Memories of Murder' er en moderne Sydkoreansk klassiker fra 2003. Filmen foregriber på mange måder David Finchers 'Zodiac' i såvel handling som grundstemning.

Instruktøren bag er Bong Joon-Ho, der i 2020 vandt tre Oscars for publikums- og anmelderhittet Parasite. 'Memories of Murder' er en af hans hovedværker, og en sjælelig efterfølger ses i det andet filmhit 'Mother' fra 2009. (copyright: kino.dk)

'Memories of Murder' afventer ny premieredato.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.