/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Med krop og sjæl

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
02.11.2017
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Teströl és lélekröl
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler, 2D Filmperler, Seniorbio
|

Den ungarske film 'Med krop og sjæl' er en blanding af hverdagsdrama og kærlighedsfabel og følger to administrative medarbejdere på et slagteri i udkanten af Budapest. 

Endre og Mária har hver nat den samme drøm, hvor de mødes i form af forelskede rådyr i skoven. De opdager det mystiske sammenfald, da en psykolog interviewer dem i forbindelse med en undersøgelse på slagtehuset. 

Slagteriarbejderne søger begge efter den kærlighed, som de oplever i drømmen. Men virkeligheden viser sig at være noget mere besværlig for de to introverte rutinemennesker.

'Med krop og sjæl' er et sorthumoristisk drama om kommunikation og ikke mindst manglen på samme. Den vandt Guldbjørnen for Bedste film til Berlinalen 2017, hvor jury formanden Paul Verhoeven fortalte, at de efterlyste anderledes og kontroversielle film. 

Flere ungarske film har haft dansk premiere i senere tid som bl.a. det Oscar-vindende drama om en jødisk kz-fange Sauls søn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.6
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Med krop og sjæl' vandt Guldbjørnen for Bedste film i Berlin Film Festival, og er da også prisværdig og original i sin måde at fortælle om det moderne menneskes ufrihed." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "De mange statiske, kliniske og knivskarpe indstillinger gør filmen smuk og kold på samme tid." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Ensomheden overføres næsten korporligt, og de paralleller mellem de to- og firbenede, der i kort referat lyder søgte, griber én som glimt fra et kontinuum af liv ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "For det første er de smukke snebilleder ren film. For det andet bliver metafysikken behandlet med takt. Der er en egen indlysende sandhed i drømmen." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.