Cookie- og Privatlivspolitik

Me, Myself & Irene (2000)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.06.2000
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Me, Myself & Irene
|

I filmen 'Me, Myself & Irene' (Jeg, mig & Irene) er Charlie (Jim Carrey) er den sødeste, mest tilbagelænede og mest hjælpsomme politimand der findes - noget mange mennesker forstår at udnytte.

Til sidst bliver det hele dog for meget for Charlie - han har været for sød for længe, og Charlie får et andet Jeg, Hank en skør og aggressiv politimand, den diametrale modsætning til Charlie.

Hjemme på Rhode Island lever Charlie et temmelig ynkeligt liv. Han har tre sønner - som med deres brune hudfarve klart antyder at de ikke er hans - og hans kone har forladt ham til fordel for en mere potent sort limousine chauffør. Samtidig benytter alle de lokale sig af hans venlighed til alt fra at bedrage til at snyde sig foran ham i supermarkedskøen. Charlie bider det hele i sig, mens Hank er imod.

En dag for Charlie til opgave at fører en fange ved navn Irene (Renée Zellweger) fra Rhode Island til New York. Men kan Charlie holde Hank i skak så længe?

'Me, Myself & Irene' er instrueret af Bobby og Peter Farrelly, der også har stået bag film som 'Dum og dummere' og 'Vild med Mary'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Fremragende farce

AufVideoSehen

Intet er helligt for Me, Myself & Irene. Og det gør denne grænseløse komedie vanvittig underholdende og sjov. At Renee Zellweger også har selvironi og komisk talent var en glædelig overraskelse. Men ellers er det Jim Carreys film på toppen af karrieren i sit helt rette element og det skøre hjørne med den ene uforglemmelige scene efter den anden. Stakkels ko siger jeg bare.

S. Rico

Denne film er fantastisk morsom og helt original. Jim Carrey er en alt for venlig politibetjent fra Rhode Island, hvis kone forlader ham med en sort dværg og efterlader ham 3 stedsønner. Selv om stedsønnernes far er dværg, så ender børnene sjovt nok med at blive kæmpestore. Og selv om de er sorte, så er den venlige Carrey sikker på, at de er hans rigtige børn. De er i øvrigt super intelligente, og deres samspil er hysterisk morsom.
Samspillet mellem Carrey og Zellweger, som han skal eskortere til New York State, er også til UG. Undervejs sker der jo så det, at man finder ud af at den venlig Carrey har en anden personlighed, som af og til bryder frem. Heraf titlen ”My, Myself”.

Wayne

dennegang som skitzofren - og hvem kunne gøre det bedre end ham? Der er så mange tåbeligt sjove scener i den film, også en del som går over visse grænser, at man ikke kan nævne dem alle. Hører til blandt de sjoveste film der er lavet.

Kian

;:!"

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.