Maze Runner 3: Dødskuren

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en intens og actionpræget grundstemning og indeholder en række voldsomme scener med kampe, skyderier og krigslignende situationer. I en del scener forfølges og angribes hovedfigurer af zombielignende væsner og der benyttes en række virkemidler fra gysergenren, f.eks. en meget voldsom lydside og chokeffekter. Da filmens hovedfigurer desuden næsten konstant befinder sig i livsfare, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.01.2018
Originaltitel: 
Maze Runner: The Death Cure
Spilletid: 
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Babybio
Billetter
Skal du se Maze Runner 3: Dødskuren?
(2474 stemmer)

Resumé

Actionfilmen 'Maze Runner 3: Dødskuren' er filmatiseringen af James Dashners ungdomsbogserie og sidste kapitel i den dystopiske trilogi.

Thomas sætter det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner.

Sammen med gruppen af de undslupne 'Gladers', skal de bryde ind i den legendariske by 'Last City', der viser sig at være den farligste labyrint, de nogensinde har stået over for.

Samtidig forsøger WCKD (WICKED) at give Thomas og de tilbageværende lysboere deres hukommelse tilbage som led i jagten på kuren.

Filmen følger efter The Maze Runner og Maze Runner: Infernoet.

Mere omtale af 'Maze Runner 3: Dødskuren' følger...

Kommentarer

Jeannie Dines

Jeg kan ikke vente til på næste onsdag (d. 24 januar) hvor jeg skal ind og se den! :-D

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Matilde

Hej jeg ville elske at se filmen men ved ikke om man kan se den d 27/1/2018 så hvis nogen ved om man kan se den så skriv gerne lige

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Lisbeth K.

Den skal jeg bare ind og se.. OMG... Glæder mig bare MEGA til det bliver d. 25.1.. ******

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Michael

Nu har jeg set de to første film og må bare sige at jeg efter den første blev fuldstændig blæst væk - Virkelig fed film som jeg synes alle burde se!
Desvære føler jeg at film nr. 2 ikke levede op til mine forventninger og håber nu på at "Dødskuren" formår at fange mig og det ikke bare bliver en fuser som man tit ser med efterfølgere.. Men selvfølgelig skal den ses!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Vakse Viggo

Det er godt at de ikke har delt den i dele.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Teresa

JEG MÅ BARE SE DEN FILM

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.