Cookie- og Privatlivspolitik

Max Pinlig på Roskilde

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
25.12.2012
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Max Pinlig på Roskilde
|

I 'Max Pinlig på Roskilde' er Max fyldt 16 år. Han er på vej til at blive voksen og har fået en stor trang til frihed. Derfor higer han efter at tage på Roskilde Festival for første gang, men mor siger klart nej!

I protest flytter Max over til sin far, trodser alle formaninger og kaster sig hovedkulds ud i festivallivet. Men da mor opdager, at Max er taget af sted, beslutter hun sig for at følge efter og - på mere eller mindre behørig afstand - holde øje med sin søn.

Festivalturen kommer dog til at byde på langt mere end blot musik for Max og hans pinlige mor, der blandt andet begge kommer til at opleve ny kærlighed.

'Max Pinlig på Roskilde' er den tredje film i rækken, der udspringer af TV-serien 'Max' fra 2007. Instruktør Lotte Svendsen har både stået bag serien og de nu tre film om drengen Max, hvis mor har en tendens til at rode sig ud i tåkrummende situationer.

Samuel Heller-Seiffert og Mette Horn spiller som altid rollerne som Max og hans mor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (223 votes)
4.2
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På papiret lød en tredje film om Max på Roskilde Festival faktisk en smule søgt, men Lotte Svendsen formår at følge med alle Max-fans op i alderen. Hun leverer noget så sjældent som en film nummer tre, der lever op til den første film i serien." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  'Max Pinlig 3' er i det hele taget skarpere og lidt frækkere end sine forgængere. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Svendsen formår også på fornem vis at formidle den berusende oplevelse, det er, at være på Roskilde for allerførste gang. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Der er noget rendyrket hjertevarmt ved Lotte Svendsens fortællinger om Max og hans mor, som det altid er en fornøjelse at tilbringe tid med. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  " (...)'Max Pinlig på Roskilde' henvender sig måske mest til de voksne - og det gør den så alligevel ikke helt. Det betyder, at Svendsen & Co. for første gang har lidt svært ved at finde balancen mellem komik og alvor." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Man kan stilfærdigt savne poesien og ømheden, som stod renest i den første film, hvor mor og søn i højere grad var alene sammen mod resten af verden. Det er dog fortsat intelligent familieunderholdning, som bryder med princippet om stadig formindsket udbytte, der kendetegner de nye udgaver af 'Min Søsters Børn' og 'Far til Fire'." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Astrid T.

Er helt vild med den her film. Så den sammen med mine børn, og den får virkelig smilet frem på læberne. Får helt lyst til at læne mig tilbage i min festivalstol, åbne en slots-pilsner og suge stemningen ind!

Nikolaj

Rigtig sjov familie film.

Simone

Med mange sjove elementer og skildringer af den forvirring man føler når man er ung. Det er ikke en film fuld af det helt store, men en sød, sjov og let film, der bringer et lille smil på læben frem.

Movie-fanatic

Her er der lune, god humor og sunde grin på en perlerække af skønne scener, som man føler sig overbevist om, man er vidne til!

Velspillet, velskrevet og smukt udført af alle kræfterne bag!
Det er altid dejligt at se smukt håndværk: )

Kåre

rigtig sjov film som jeg skal ind og se igen kan anbefales til andre

camilla

hehe den var virkelig sjov og virkelig god glæder mig til få den på dvd

Christianuser/149336

Denne er alle pengene hver. Kan varmt anbefales.

Mortenuser/438042

Der hudfletter forældregnerationens dobbeltmoral

JOHAN STUBKJAERuser/957086

Max Pinlig på Roskilde er et rigtig godt film
Jeg vil anbefale andre og se det, det er sjov og morsom

Eva-Maria

Max pinlig på Roskilde er en rigtig sjov film, jeg var inde at se den med min veninde. Hun var meget skeptisk til at beggyde med, men hun måtte give sig til sidst, og vi grinte sammen hele filmen igennem. Det er jo ikke fordi filmen er et mester værk, men den er hylende morsom, og det er hyggeligt stadig at følge men i Max´mærkværdige liv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.