Cookie- og Privatlivspolitik

Max Payne

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.10.2008
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Max Payne
|

Mark Wahlberg spiller hovedrollen som strømeren Max Payne, der er fast besluttet på at finde dem, der har stået bag de brutale mord på hans familie og partner.

Besat af tanken om hævn udvikler hans efterforskning sig til en besættelse, der fører ham dybt ind i mørkets mareridtsagtige underverden. Som mysteriet vokser, tvinges Max ind i kampen mod fjender, der kommer langt fra vores verden.

'Max Payne' er filmatiseringen af det legendariske og hårdtslående computerspil af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (841 votes)
3.4
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  ... filmens plusser [er] svære at få øje på. Fans af spillene vil uden tvivl blive skuffede. Alle andre vil føle, de er indlagt til et tamt forsøg på at krydse ’Sin City’ og ’The Matrix’ – men uden disses coolness og stilsikre action. (Nikolai Schulz) ()

 • Ekstra Bladet

  ... jeg må indrømme, at jeg kedede mig bravt. (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  ... selvsmagende billedlir, overstyret musik, klichéspækket handling og papreplikker. (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  ... formår ikke at fastholde nysgerrigheden ved at lade sit sidespor med gammel nordisk mytologi eller figurerne folde sig ud. Vi får ganske vist mange langsomme skud, men de rammer desværre ved siden af. (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Wayne

men mærkelig uvedkommende. Som en dårlig drøm.

Jeff

I’d have rather watched a Marky Mark music video.

henrikuser/302551

hov jeg glemte stjernerne

Muggauser/8186

Vildt mærkelig film. Kan godt lide den, da man sidder tilbage med en sjov følelse. Desuden er den også meget anderledes. Fedt. Synes klart, man skal give sig hen til filmen og se den!

Fbarbesuser/244560

Ellers tak

Benjie

Filmen er for lang, for kedelig, og helt uden sammenhæng. Havde de bare brugt et ½ år længere på at få styr på historien, så kunne de måske have fået 3 stjerner i stedet for 2.

Hearmeroar

Mark Walhberg kommer ikke helt igennem i denne film. Jeg har aldrig rigtig spillet spillene, men jeg har da set hvad han tidligere har lavet såsom Shooter, og den her film er langt værre og egentlig bare dyster.

Mîst

Jeg synes spillene var vildt fede begge to. Kunne rigtig godt lide den dystre, melankolske historie og stemning i spillet. Spillet er nok et af de fedeste, jeg har spillet, og derfor var mine forventninger til filmen også ret høje. Synes også at filmen er god og Mark Wahlberg gør det godt, men der mangler vildt mange elementer fra spillet, og de har tilføjet noget som ikke er med i spillet. Det synes jeg virkelig er synd. De kunne have lavet en meget federe film, hvis de havde holdt sig helt til spil historien.

Lenauser/484418

Kunne slet ikke lide denne film.
Synes den manglede indhold og historie..
Jo der er nogle flotte effekter nogle steder men alt i alt en dårlig film efter min mening

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.