Cookie- og Privatlivspolitik

Mars Attacks! (1996)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mars Attacks!
|

I 'Mars Attacks!' bliver Jorden invaderet af aliens fra Mars, og hverdagens helte må nu tage affære og forsøge at redde planeten fra udslettelse.

'Mars Attacks!' er en science fiction-komedie instrueret af Tim Burton. Filmen er baseret på byttekortserien Mars Attacks, og byder bl.a. på roller til Jack Nicholson, Pierce Brosnan og Sarah Jessica Parker.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

til de mange ufo film og frygten for det ukendte. For mens mange andre har et budskab om fred og fordragelighed, eller handler om menneskets krigeriske natur - så er denne helt modsat!

De naive mennesker tror at hvis man bare taler fornuft, så er grunden lagt til et langt venskab. Men de bliver slagtet, en efter en. Hylende grinagtigt, og meget fantasifuldt.

S. Rico

Tim Burton må have røget mere sjov tobak end sædvanligt, da han lavede denne totalt vanvittige science fiction farce. Og det er lykkedes ham at få nærmest alle stjerner i Hollywood til at medvirke. De bliver godt nok slået i ihjel på stribe – men det hele er så totalt langt ude, at man bare må overgive sig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.