Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Marriage Story

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen indeholder flere scener med følelsesfulde skænderier, hvor personerne bliver vrede, kede af det og græder. Filmen indeholder desuden en scene, hvor en af hovedpersonerne ved et uheld skærer sig og bløder en del fra såret. Scenen er af kortere varighed, og personen er ikke kommet alvorligt til skade. Da filmen desuden indeholder flere scener med en let og munter stemning, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.11.2019
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Marriage Story
|

Filmen 'Marriage Story' er et skarpt og rørende portræt af et ægteskab, der går i stykker, og en familie, der holder sammen.

Parret Nicole og Charlie bor sammen med deres søn Henry i New York, hvor de også arbejder som hhv. skuespiller og instruktør i en teatertrup. Men efter flere års ægteskab er de to vokset for langt fra hinanden.

Nicole rykker til Los Angeles med Henry, da hun får hovedrollen i en tv-pilot. Med Charlie stadig bosat i New York begynder en længere kamp for at ende ægteskabet på bedste vis og gøre, hvad der er bedst for deres søn.

'Marriage Story' har Scarlett Johansson og Adam Driver i hovedrollerne, og instruktøren Noah Baumbach har tidligere fået en Oscar-nominering for manuskriptet på The Squid and the Whale.

Marriage story er nomineret til seks Oscars, heriblandt Bedste film. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
5.3
5.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Nogle vil få en smerte i hjertekulen, andre vil måske tænke, at "det klarede vi bedre" eller "det sker ikke for os". Men rammer, det gør filmen." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "Selv om den til tider er overraskende sjov, er 'Marriage Story' ikke en film, men bliver i udpræget godt humør af. Til gengæld er den utroligt rørende, hjerteskærende og ægte." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "... det mest fantastiske ved den her vidunderligt velturnerede og velformulerede tragiske komedie er, at den gør en skilsmisse til en kærlighedshistorie. Så tårerne triller ned ad kinderne." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele føles som en smukt koreograferet dans, hvor alle trin virker lige dele improviserede og nøje øvede. Det hele bindes sammen af Robbie Ryans 35 mm-billeder og Jennifer Lames formidable klipning. Jeg kan ikke anbefale 'Marriage Story' nok." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... sit helt eget mørkrandede mesterværk, der fortjener at blive en moderne klassiker." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "Man kunne have pint en hel tv-sæson ud af familien Barbers opløsning. I stedet står der en afrundet film, som er stofrig, stoisk og endelig nænsom. Måske er der liv efter skyttegravskrigen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Jeg synes virkelig det er en god og nuanceret film, som giver stof til eftertanke. Twistet i starten (no spoiler) er rigtig godt skruet sammen, og jeg må indrømme, at jeg var lige ved at knibe en tåre undervejs. Absolut en af de bedste film på Netflix, du kan se lige nu. Helt klart 5 stjerner!

S. Rico

Der har været meget hype omkring, hvor hjerteskærrende denne film skulle være. Og at man ville være totalt opløst af gråd til sidst. Så slemt synes jeg nu ikke det er. Men indrømmet, man skal have et hjerte af sten for ikke at sidde med lidt våde øjne til sidst.

Det er ikke fordi historien er speciel episk eller sørgelig. Det er nemlig en film, der helt og holdent hviler på Scarlett Johanssons og Adam Drivers skuespil. De to er ikke mindre end geniale, og især Adam Driver kan ikke roses nok. Det er en moderne udgave af Kramer vs. Kramer, og Marriage Story kan på det højeste anbefales.

Michael

Vildt betagende og rørende skilsmisse/kærlighedshistorie. Baumbach formår, som ingen anden at gøre sine historier troværdige og får hver karakter, gjort så krystalklare, at man både griner og græder med dem. Dette skyldes naturligvis også både Adam Driver og Scarlett Johanssons fremragende præstationer. Lige fra klipning og kameraføringen, så er dette en film man ikke må snyde sig selv for!

Henrikuser/272274

hvorfor anmeller Ann Lind Andersen og Ellen Hillingsø MARRIAGE STORY
går den kun bliver vist i få biografer

Tomuser/871401

Hvorfor kommer denne film kun i meget få biografer? Det ofte næsten umuligt at se film som denne med mindre man bor et af de få steder hvor den vises.

Lars Holmuser/812292

... hvis man kan kalde det et problem, at det er en netflix-produktion; den har premiere på streamingtjenesten om lidt og får derfor både begrænsede visninger samt et kortvarigt liv i biografen.

Tomuser/871401

Havde ikke lige set det var en netflix film, så gir det bedre mening, tak for info :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.