Cookie- og Privatlivspolitik

Manifesto

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
24.08.2017
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Manifesto
|

I den kunstneriske film 'Manifesto' opleves Cate Blanchett i 13 forskellige roller, bl.a. som skolelærer, fabriksarbejder, nyhedsvært og hjemløs.

Skuespillerinden giver i løbet af dramaet adskillige monologer, som er nogle af historiens største manifester.

'Manifesto' er instrueret af den tyske kunstner og filmskaber Julian Rosefeldt, som står tidligere bag 'The Creation' fra 2015. 

Cate Blanchett har førhen spillet komplekse roller, bl.a. som Bob Dylan i det biografiske musikdrama I'm Not There, hvor hun sammen med andre skuespillere portrætterede legenden i forskellige faser af livet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
4.6
4.3

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er tvivlsomt om mange andre end Cate Blanchett kunne have gennemført projektet med samme overlegne troværdighed, tilført en solid dosis humor, der dog på intet tidspunkt tager brodden af projektet." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "... overgangen fra kunstprojekt til spillefilm føles ikke spor fortænkt, for de løsrevne monologer fungerer overraskende godt sammen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... det [er] en rivende, rablende flytur gennem utopier og undergangsvisioner, livshunger og elendighedsteori, som sender én direkte tilbage til kilderne ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "DET er en morsom og tankevækkende film, som nu og da taler alvorligt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

er ikke sikker på, at jeg forstod halvdelen af den, men havde ikke regnet med, at den var SÅ morsom. Grinte højt flere gange :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.