Cookie- og Privatlivspolitik

Mandskoret

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
17.10.2019
| |
1 time 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
For vi er gutta
|

Dokumentarfilmen 'Mandskoret' handler om en højrøstet gruppe ølbællende, midaldrende norske mænd, som sammen har dannet et kor.

Mændene lovede for 15 år siden at synge ved hinandens begravelser. Løftet er længe blevet set let på, men pludseligt bliver det alvor.

Korets elskede korleder Ivar er blevet diagnosticeret med uhelbredelig kræft og har kun tre måneder tilbage at leve i.

Men korlederen nægter at dø, før koret får lov til at spille deres største koncert nogensinde, hvor de skal synge foran 10.000 mennesker som opvarmning for Black Sabbath og Ozzy Osbourne.

'Mandskoret' er både en humoristisk og rørerende fortæller. Det er en film om venskabets ubrydelige bånd, skæbnens ubønhørlighed og musikkens helende kræfter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
5.1
4.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Døden bliver en alvorstung og afgørende fermat i 'Mandskorets' nodelinje, men som altid genfindes melodien og rytmen i takterne derefter, og vi følger rejsen fra diagnosen er stillet over gruppens håndtering af situationen til den afsluttende Black Sabbath-koncert, der både bliver et overvældende punktum og en ny begyndelse." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Denne dokumentar (er) et bevægende vidnesbyrd om mænds fåmælte udveksling af stærke følelser." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.