Cookie- og Privatlivspolitik

Malignant

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende og uhyggelig grundstemning. Den indeholder talrige scener med gyser-, splatter- og chokeffekter, stærkt udpenslede, bestialske og blodige drab begået af en frygtindgydende dæmon. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.09.2021
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Malignant
|

Gyseren 'Malignant' er en ny film fra James Wan, manden bag skræmmende titler som SawInsidious og The Conjuring.

Filmen handler om kvinden Madison, der får ubehagelige drømmesyn med en morders brutale drab. Det viser sig dog, at mordene er virkelige, så snart hvirvles hun ind i en skræmmende verden af drab og mystik, der ser ud til at have noget at gøre med hendes traumatiske fortid.

Drøm og virkelighed begynder nu at flyde sammen for Madison, mens mordene kun eskalerer. Politiet blander sig, og en menneskejagt sættes straks ind på morderen, som dog gang på gang synes at være et skridt foran ordensmagten.

'Malignant' har Annabelle Wallis i hovedrollen som den forpinte Madison. Hun har tidligere medvirket i bl.a. dukkegyset Annabelle og mumiefilmen The Mummy. Manuskriptet er baseret på en idé af James Wan selv, men skrevet af forfatteren bag bl.a. slasherfilmen Hell Fest.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.2
3.3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Et par overraskelser falder på de rigtige steder, og der skal nok være et publikum til filmen. Og måske endda nogle blandt gyserfolket, der vil ophøje 'Malignant' til et lille B-films-mirakel. Men det bliver ikke mig. Dertil er hele affæren alligevel for klodset." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "... let ujævne, men i de bedste stræk modbydeligt effektive og nervepirrende film ..." (Søren Vinterberg)

  • Soundvenue

    "Når James Wans ’Malignant’ er bedst, skyldes det Annabelle Wallis i hovedrollen og den reelle følelse af gru og uhygge, men den inkonsistente tone og det lidt forvirrede udtryk trækker ned." (Peter Kruse Dam Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Klavs

Lad være med at læse for meget om den på forhånd. Den har et fedt twist og masser af blod og splat. Jeg var vældigt underholdt. Bestemt bang for the buck!

cecilieuser/139545

Jeg har aldrig og jeg mener ALDRIG set en så dårlig film i hele mit liv. Jeg er mundlam og vil ikke anbefale filmen til nogen som værdsætter sit liv nok til ikke at spilde 2 timer på absolut ingenting…. (Udover et godt grin og en lur som det meste af tiden blev brugt på)
Jeg har lyst til at skrive “se den før du forstår det”, men det vil jeg heller ikke byde nogen.
Don’t do it :)))))

MarkusStepH

Filmen var lidt rodet og slow i starten, jeg vidste ikke hvad Filmen ville. men da Filmen tog fart blev den total nuts(på den gode måde)
Jeg havde ikke set twistet komme så det reddet Film oplevelsen for mig. Og alene twistet er grund nok til at se den. Effekterne er gode og den er flot instrueret.
Et must see for gyser fans

Louise

Det startede skidt, så blev det godt, og så blev det rigtig skidt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.