Magic Mike

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
23.08.2012
Originaltitel: 
Magic Mike
Genre: 
Spilletid: 
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.3
4
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (617 votes)

Resumé

I filmen 'Magic Mike' udlever titelpersonen (Channing Tatum) sin drøm. Han ser godt ud, tjener masser af penge og nedlægger damer på stribe. Og så er han superstjerne-stripper med masser af fans.

En dag kommer den unge Adam (Alex Pettyfer) til byen, og Mike bliver en slags mentor for ham. Inden længe er Adam også en stjerne i G-streng, og det vilde natteliv med sex, stoffer og alkohol kan begynde.

Men ikke alle er lige begejstrede for Mike og Adams livsstil. Adams søster (Cody Horn) er stor modstander af sin brors nye levevej, og selvom hun heller ikke burde synes om Mike, bliver hun alligevel draget af hans udseende, og det der gemmer sig bag hans velformede ydre.

Steven Soderbergh ('sex, lies, and videotape') står bag filmen 'Magic Mike', der er løst baseret på skuespilleren Channing Tatums fortid som mandlig stripper.

Tatum, der er kendt fra film som '21 Jump Street' (2012) spiller selv hovedrollen, mens Alex Pettyfer ('I am Number Four'), Matthew McConaughey ('The Lincoln Lawyer') og relativt ukendte Cody Horn indtager filmens biroller.

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Skuespillerpræstationerne og en fin og troværdig historie om drømme og bristede illusioner giver 'Magic Mike' en god smag af amerikansk independent drama. (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Med Tatum, der bare bliver bedre og bedre, i front, serverer instruktør Steven (Ocean's Eleven) Soderbergh et veltilrettelagt hverdagsdrama om en flok velbyggede drenge, der tilfældigvis ligner græske guder." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  'Magic Mike' har sin helt store force i beskrivelsen af miljøet blandt mændene på stripklubben – man fornemmer klart en insiderviden her – og i de velkoreograferede danse/stripnumre. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Magic Mike' appellerer på papiret naturligvis mest til det heteroseksuelle hunkøn, men filmen er absolut anbefalelsesværdig for alle andre. Ja, faktisk er det en historie, der tilbyder langt, langt flere identifikationsmuligheder for et mandligt publikum end for et kvindeligt, der egentlig mest er inviteret til at nyde den lækre overflade." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Channing Tatum har sin bedste og mest personlige rolle hidtil i Steven Soderberghs charmerende stripperkomedie. (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "En spillefilm om amerikansk mandestrip, oven i købet af den mest lurvede slags, lyder umiddelbart som en lummer affære. Det er 'Magic Mike' i sagens natur, men den er samtidig også en uventet dyb og betydelig film, der handler om at sige til og fra på de rigtige steder i et miljø, hvor fysik og potens er gangbar valuta.." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

S. Rico

Nogen havde bildt mig ind, at Magic Mike er mere end blot en mandestripperfilm for husmødre. Og ja, der er da også en smule mere at komme efter:
- Overbevisende skuespil af Channing Tatum
- En super underholdende Matthew McConaughey
- Og en ret interessant lyssætning i alle udendørs optagelserne, hvor der gøres bemærkelsesværdigt meget brug af modlys og med solen hængende lavt i horisonten. Jeg fandt aldrig ud af pointen med dette. Men flot og anderledes er det.

Efter en times tid kan man dog godt blive træt af at se på de mange strippershow scener, og jeg savner en bedre historie og noget mere drama. Selv med Matthew McConaugheys næsten non-stop ”3 x Alright”, så får filmen kun 2½ x stjerner.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
René Munch Nielsen

Magic Mike = Rigtig god og underholdene film

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lineuser/738497

Lækre mænd. Dårligt skuespil. !

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Angel88

lækre mænd og god film :D

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
stina

Det er mere mændene end historien der gør at den, er værd at se:)

kanon god til en tøse aften!:)

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Lisette Melgaard

Synes filmen var god, og handlingen var ret så god hvis man tænker over den bagefter, for den omhandler ikke kun noget som sker på en film. Men som faktisk også er noget i virkeligheden

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Michelleuser/911309

Har fået afvide af mange af mine venner/veninder inkl. min onkel, at filmen var rigtig god, dog blev jeg en lille smule skuffet, men alligevel syntes jeg den er meget god, virkelig en film for tøser, med masser af mandelige kendte skuespillere ;)

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Julie

En film om mandestrip lyder umiddelbart som den perfekte film at se med dine veninder - hvilket den også var! Selve handlingen i filmen var lidt tørt, men bare det at kunne se på den overdrevet lækre Channing Tatum trækker det hele op! Han er rigtig mange pigers drøm, og bare det at man kan se ham strippe igennem en hel film er underholdning for nogle teenage tøser.. JEG ELSKER CHANNING TATUM!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
TJVader

Nu skal det siges at jeg var med en flok kvinder inde og se den... men filmen var ikke helt hvad jeg regnede med troede jeg skulle se/sove igennem denne film men der er mange twist and turns

Så 3 herfra

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Anna

Historien er ikke voldsomt god men underholdningen er i top! En film der kan få selv den mest deprimerede pige i godt humør!!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter