Cookie- og Privatlivspolitik

Magic Mike

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.08.2012
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Magic Mike
|

I filmen 'Magic Mike' udlever titelpersonen (Channing Tatum) sin drøm. Han ser godt ud, tjener masser af penge og nedlægger damer på stribe. Og så er han superstjerne-stripper med masser af fans.

En dag kommer den unge Adam (Alex Pettyfer) til byen, og Mike bliver en slags mentor for ham. Inden længe er Adam også en stjerne i G-streng, og det vilde natteliv med sex, stoffer og alkohol kan begynde.

Men ikke alle er lige begejstrede for Mike og Adams livsstil. Adams søster (Cody Horn) er stor modstander af sin brors nye levevej, og selvom hun heller ikke burde synes om Mike, bliver hun alligevel draget af hans udseende, og det der gemmer sig bag hans velformede ydre.

Steven Soderbergh ('sex, lies, and videotape') står bag filmen 'Magic Mike', der er løst baseret på skuespilleren Channing Tatums fortid som mandlig stripper.

Tatum, der er kendt fra film som '21 Jump Street' (2012) spiller selv hovedrollen, mens Alex Pettyfer ('I am Number Four'), Matthew McConaughey ('The Lincoln Lawyer') og relativt ukendte Cody Horn indtager filmens biroller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (621 votes)
4.3
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Skuespillerpræstationerne og en fin og troværdig historie om drømme og bristede illusioner giver 'Magic Mike' en god smag af amerikansk independent drama. (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Med Tatum, der bare bliver bedre og bedre, i front, serverer instruktør Steven (Ocean's Eleven) Soderbergh et veltilrettelagt hverdagsdrama om en flok velbyggede drenge, der tilfældigvis ligner græske guder." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  'Magic Mike' har sin helt store force i beskrivelsen af miljøet blandt mændene på stripklubben – man fornemmer klart en insiderviden her – og i de velkoreograferede danse/stripnumre. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Magic Mike' appellerer på papiret naturligvis mest til det heteroseksuelle hunkøn, men filmen er absolut anbefalelsesværdig for alle andre. Ja, faktisk er det en historie, der tilbyder langt, langt flere identifikationsmuligheder for et mandligt publikum end for et kvindeligt, der egentlig mest er inviteret til at nyde den lækre overflade." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Channing Tatum har sin bedste og mest personlige rolle hidtil i Steven Soderberghs charmerende stripperkomedie. (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "En spillefilm om amerikansk mandestrip, oven i købet af den mest lurvede slags, lyder umiddelbart som en lummer affære. Det er 'Magic Mike' i sagens natur, men den er samtidig også en uventet dyb og betydelig film, der handler om at sige til og fra på de rigtige steder i et miljø, hvor fysik og potens er gangbar valuta.." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Nogen havde bildt mig ind, at Magic Mike er mere end blot en mandestripperfilm for husmødre. Og ja, der er da også en smule mere at komme efter:
- Overbevisende skuespil af Channing Tatum
- En super underholdende Matthew McConaughey
- Og en ret interessant lyssætning i alle udendørs optagelserne, hvor der gøres bemærkelsesværdigt meget brug af modlys og med solen hængende lavt i horisonten. Jeg fandt aldrig ud af pointen med dette. Men flot og anderledes er det.

Efter en times tid kan man dog godt blive træt af at se på de mange strippershow scener, og jeg savner en bedre historie og noget mere drama. Selv med Matthew McConaugheys næsten non-stop ”3 x Alright”, så får filmen kun 2½ x stjerner.

René Munch Nielsen

Magic Mike = Rigtig god og underholdene film

Angel88

lækre mænd og god film :D

Lisette Melgaard

Synes filmen var god, og handlingen var ret så god hvis man tænker over den bagefter, for den omhandler ikke kun noget som sker på en film. Men som faktisk også er noget i virkeligheden

Julie

En film om mandestrip lyder umiddelbart som den perfekte film at se med dine veninder - hvilket den også var! Selve handlingen i filmen var lidt tørt, men bare det at kunne se på den overdrevet lækre Channing Tatum trækker det hele op! Han er rigtig mange pigers drøm, og bare det at man kan se ham strippe igennem en hel film er underholdning for nogle teenage tøser.. JEG ELSKER CHANNING TATUM!

TJVader

Nu skal det siges at jeg var med en flok kvinder inde og se den... men filmen var ikke helt hvad jeg regnede med troede jeg skulle se/sove igennem denne film men der er mange twist and turns

Så 3 herfra

Anna

Historien er ikke voldsomt god men underholdningen er i top! En film der kan få selv den mest deprimerede pige i godt humør!!

Malonie

Top lækre mænd, men småkedelig historie. Ville se den igen, pga. Channing Tatums moves!

Tinauser/670243

Ikke meget historie at snakke om, men hold da op en masse eye-candy!! :)

Cecilie

Magic Mike starter rigtig godt ud!
Den første time er vidunderligt underholdende og gribende. Steven Soderbergh formår i den grad at sætte stilen, og man kan ikke andet end at gå helhjertet ind på premissen om de mandlige strippere med de store drømme.
Desværre skifter filmen pludselig tempo da alvoren skal indtræffe. En velkommen men ikke særlig vellykket ide. En komedie som vil være drama - uden succes.

Som regel nyder jeg personligt film med åbne slutninger - her virker det dog mere som om der mangler et par sider af manuskriptet. Måske blev de brugt til at tørre sveden af de kvindelige tilskuere på settet (de er virkelig nogle meget pæne mænd).

Se den med veninderne og drop al fokus på handlingen - nyd bare de veltrænede overkroppe og McConaugheys gudsbenådede replikleveringer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.