Cookie- og Privatlivspolitik

Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Denne animerede film har en humoristisk grundstemning, men indeholder også en række scener med lettere skræmmende elementer og situationer, hvor centrale figurer er i fare. En mystisk figur fremstilles som meget truende, og i en scene høres det, men ses ikke, at en hund slår en rotte-figur ihjel. I en anden scene er nogle af filmens andre rotte-figurer angste, og den ene trækkes pludselig ind i et mørkt område af en kloak. Da det voldsomme imidlertid ofte kun antydes og ikke vises direkte på billedsiden, og da det hele foregår i et urealistisk, animeret univers med en humoristisk grundstemning, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
23.03.2023
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Amazing Maurice
|
Billetter

Animationsfilmen 'Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter' handler om gadekatten Maurice, der har fundet frem til det perfekte fupnummer.

Sammen med en bøvet fløjtespillende dreng og en gruppe intelligente rotter rejser han fra by til by, hvor rotterne skaber ballade, inden drengen mod betaling fører dem ud af byen igen. 

Alle er glade, indtil de ankommer til byen Bad Blintz, hvor alt begynder at gå galt.

Familiefilmen er baseret på den britiske forfatter Terry Pratchetts fantasyroman om den orange gadekat, der på engelsk er kendt som 'The Amazing Maurice'. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.9
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Har man mod på et oprørsk plot med et kalejdoskop af referencer til eventyrets (de)konstruktion, er 'Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter' absolut anbefalelsesværdig." (Rikke Schubart)

  • Politiken

    "...hverken den vittige dialog eller den upåklagelige animation flytter nogen milepæle. Men helheden er et frejdigt og letløbende bud på at leve op til en nutidig smartness-standard og dog skabe rum for det eventyrlige." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.