Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Denne animerede film har en humoristisk grundstemning, men indeholder også en række scener med lettere skræmmende elementer og situationer, hvor centrale figurer er i fare. En mystisk figur fremstilles som meget truende, og i en scene høres det, men ses ikke, at en hund slår en rotte-figur ihjel. I en anden scene er nogle af filmens andre rotte-figurer angste, og den ene trækkes pludselig ind i et mørkt område af en kloak. Da det voldsomme imidlertid ofte kun antydes og ikke vises direkte på billedsiden, og da det hele foregår i et urealistisk, animeret univers med en humoristisk grundstemning, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
23.03.2023
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Amazing Maurice
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Animationsfilmen 'Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter' handler om gadekatten Maurice, der har fundet frem til det perfekte fupnummer.

Sammen med en bøvet fløjtespillende dreng og en gruppe intelligente rotter rejser han fra by til by, hvor rotterne skaber ballade, inden drengen mod betaling fører dem ud af byen igen. 

Alle er glade, indtil de ankommer til byen Bad Blintz, hvor alt begynder at gå galt.

Familiefilmen er baseret på den britiske forfatter Terry Pratchetts fantasyroman om den orange gadekat, der på engelsk er kendt som 'The Amazing Maurice'. 

Skal du se Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter?
(9 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.