Cookie- og Privatlivspolitik

Machete Kills

| |
Machete Kills
|

I filmen 'Machete Kills' rekrutterer den amerikanske regering Machete (Danny Trejo) til at kæmpe sig vej gennem Mexico for at stoppe en våbensmugler, der vil sende et våben ud i rummet.

'Machete Kills' er efterfølgeren til Robert Rodriguez' Grindhouse-hyldende 'Machete' fra 2010.

Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
1.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Elendig

S. Rico

Den første Machete var utrolig underholdende. Ja, den var langt ude og fyldt med klicheroller, der overspillede. Men det var lavet på en cool måde.

I Machete Kills går Rodriguez over stregen. Nu er det ikke længere "cool langt ude". Nu er det blevet "tegneserie langt ude". Filmen er mest af alt en spoof, hvor han endda gør grin med sine egne tidligere film. Eksempelvis Once Upon a Time in Mexico.

Mel Gibson skurk er latterlig og minder om en parodi på skurken fra Moonraker.

En stjerne gives til Machete, fordi han er... Machete. Og en stjerne giver jeg til den pudsige rolle som Kamæleonen, som bl.a. spilles af Lady Gaga. Og måske en ½ stjerne til Charlie Sheen (øh jeg mener Carlos Estevez) som USA's president.

Mortenuser/631258

Herover skriver i at Machete Kills ikke har dansk premiere.
I artiklen "Machete Kills-traileren er klar" skriver i den har premiere den 9 november.
Kan I ikke slette den der ikke passer..det er sq da mega uprofessionelt at melde to forskellige ting ud på sin hjemmeside.

Nicouser/659215

Nemlig :)

SSuser/10172

Som regel skriver vi flere nyheder om de fleste film. At nogle senere kan blive aflyst af distributøren er ærgerligt, men vi går ikke tilbage og retter i alle de tidligere nyheder. Det er også en af årsagerne til, at nyhederne er udstyret med en dato for udgivelsestidspunktet.

Hilsen Søren - kino.dk

Nicouser/659215

Kino.dk NU må i altså stoppe!! Det er fandme noget svineri at poste udgivelse datoen og så fjerne den igen. Det er jo ikke første gang at I har lavet det nummer, og uanset om det er Sony eller hvem fanden i skyder skylden på, så er der ingen som tvinger jer til at poste udgivelsesdatoen før i er 200% sikre på at filmen kommer til DK!!
Det er 4 gang i træk i skuffer folk, og det er totalt uacceptabelt!! I er godt nok uprofessionelle.

SSuser/10172

Tak for din vinkel. Skulle vi være 200 % sikre (eller bare 100 % sikre) på en dansk premieredato, kunne vi ikke skrive om nogen kommende film overhovedet, da vi ikke har indflydelse på, hvorvidt en film i sidste ende aflyses eller ej.

Hilsen Søren - kino.dk

Josephine

Jeg glæder mig super meget da Robert Rodriguez er en fantstisk instruktør, og hans mexikanske exploitation film er for vilde.

Derudover kan siges at filmen jo netop er en exploitation film da den netop udspringer af Grindhouse - som netop var en række film + trailers der er 70'er exploitation film. Dermed sagt at man jo ikke skal anse denne film for at være en fantastisk 2013 Nolan - agtig film. Tag den for hvad den er , og det præmis den er lavet på baggrund af.

Desuden er Desperado jo nummer to film i en triologi af Rodriguez.

Oliviauser/942698

For den skal bare ses når Gaga er med!!!!

Palasse

...og jeg glæder mig sindssygt meget til både 2'eren og 3'eren ('Machete Kills Again').

Disse film er ment som en joke og jeg var personligt meget begejstret. Se på rollelisten, det er da fantastisk :o)

Kom så november..!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.