Lonely Hearts

Censur 15
27. Oct 2006
108 min
Scanbox
Lonely Hearts
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
6.0 / 6
Brugere (1)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

"Based on a true story" er ikke noget usædvanligt udgangspunkt for en film – men det er usædvanligt, at instruktøren Todd Robinson laver en film der handler om hans egen bedstefar i det virkelige liv.

Denne karakter, spillet af John Travolta, er i slutningen af 40’erne politi-detektiven Elmer C. Robinson, der – efter sin kones selvmord og med et traumatisk forhold til den tilbageboende søn – lægger mere end normal professionel energi i jagten på charmøren og svindleren Raymond Fernandez.

Sammen med sin elskerinde, Martha Beck, har Raymond fundet det som en genial levevej at forføre modne kvinder, blot for at frarøve dem hver en krone. Men en skønne dag går det galt, og Raymond og Martha går fra at være svindlere til mordere.

Hændelserne bliver kendt i amerikansk historie som "The Lonely Hearts murders", navngivet efter den kontaktannonce-sektion hvor Raymond og Martha mødtes. Det har dog været instruktørens ærinde at fortælle om Elmer Robinsons ensomme færd, og sagens dystre væsen der i sidste ende bliver en omklamrende besættelse for ham.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: