The Lone Ranger

Censur 11
03. Jul 2013
150 min
Disney Pictures
The Lone Ranger
Billede
(© Disney Pictures)
Billede
(© Disney Pictures)
3.5 / 6
Brugere (2)
3.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

'The Lone Ranger' handler om den idealistiske, retskafne og uerfarne Texas Ranger, John Reid, har netop anholdt den indianske åndekriger Tonto og er ved at transportere sin fange gennem prærien, da de overfaldes af en terroriserende bande lovløse.

Dagen derpå rider Reid og hans heroiske storebror samt dennes revolvermænd ud for at fange banden, men brødrene ryger i et baghold, og alle dør - undtagen Reid, der reddes af Tonto.

Indianeren bliver overbevist om, at den unge mand er en såkaldt Spirit Walker: én der har været på den anden side og derfor ikke kan slås ihjel. Reid beslutter sig for at udnytte sin genopståen fra de døde og blive den maskerede helt The Lone Ranger.

På sin hvide hest, Silver, og sammen med Tonto rider han nu for retfærdighed i det barske vilde vesten og for at hævne mordet på sin bror. ’The Lone Ranger’ er et amerikansk ikon på niveau med Zorro, Superman og Batman.

Helten debuterede i en radio-føljeton i 1933 og blev så stort et hit, at det medførte en hel serie bøger og efterfølgende en populær TV-serie (1949-1957) samt et par spillefilm.

Det er holdet bag Pirates of the Caribbean-filmene, der nu præsenterer den maskeklædte cowboy og hans hjælper for en helt ny generation 80 år efter deres oprindelse.

'The Lone Ranger' har Johnny Depp (Alice in Wonderland) og Armie Hammer (The Social Network) i rollerne som Tonto og John Reid.

Brugernes anmeldelser

3,5

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: