Let's Be Cops

Censur 11
02. Oct 2014
104 min
20th Century Fox
Let's Be Cops
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen ’Let’s Be Cops’ handler om Ryan og Justin, der er bedste venner og bor i Los Angeles uden de store planer for fremtiden. Justin føler ikke, at kollegerne på arbejdspladsen tager hans ideer alvorligt, og Ryan har været arbejdsløs siden, han deltog i en herpes-reklame.

Da de en dag bliver inviteret til maskebal, klæder de sig ud som politibetjente, og efter festen tror omverdenen, at de er rigtige betjente.

Vennerne beslutter sig hurtigt for at udnytte situationen, men de beundrende blikke og den medfølgende respekt på gaden fører snart til den farlige side af livet som amatørbetjent i en storby fyldt med gangstere.

Det er ikke første gang, instruktøren Luke Greenfield beskæftiger sig med komediegenren, da han bl.a. har stået bag The Girl Next Door og ’Something Borrowed’ (2011). 

Denne gang har han kastet sig over en mere actionfyldt komedie, som byder på flere utænkelige situationer for de falske politimænd, der spilles af Jake Johnson og Damon Wayans Jr. Begge kendt fra tv-serien ’New Girl’ (2011-2014), hvor de spiller over for Zooey Deschanel. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: