Cookie- og Privatlivspolitik

Lucky Number Slevin

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.05.2006
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lucky Number Slevin
|

New Yorks underverden regeres af de to gangstere The Rabbi (Sir Ben Kingsley) og The Boss (Morgan Freeman), der engang var partnere men nu dødsfjender.

Konflikten mellem de to er på kogepunktet, og The Boss planlægger at hævne mordet på sin søn ved at eliminere The Rabbis søn. Til det formål hyres den berygtede lejemorder Goodkat (Bruce Willis), hvis plan er simpel; at tvinge en person, der skylder The Boss penge, til at udføre opgaven.

Øverst på listen over gældsplagede personer står Nick Fisher, som bliver forviklet med Slevin (Josh Hartnett), der er rykket til New York, for at bo i sin vens lejlighed.

Her indleder han en flirt med den smukke nabo Lindsey (Lucy Liu), og sammen drages de ind i talrige likvideringer og uforudsete hændelser. Og som om det ikke var nok, tiltrækker Slevin politiets opmærksomhed under ledelse af Brikowski (Stanley Tucci).

Da Slevin mærker rebet strammes, indser han, at der må tages utraditionelle og drastiske midler i brug, for at løse den gordiske knude af misforståelser han er fanget i.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andreas

Fremragende film, som jeg egentlig ikke havde forventet meget af, og det var bare en film jeg havde liggende som jeg ikke havde set endnu, Men der blev jeg gladeligt overrasket!
Filmen starter lidt rodet ud synes jeg, men det hele hænger sammen i sidste ende og filmens twists er det bedste!

Frank

Fremragende Thriller Action Komedie

Jeff

Seriously good. It’s a shame the twist is given away so soon, but apart from that, it’s brilliant. I’m not a Harnett fan, but he carries the movie well and Willis is really in his element here, not to mention the heavy weights Sir Ben and Freeman.

Wayne

Man ved aldrig helt hvor man har hovedpersonen. Josh Harnetts bedste rolle? Bruce Willis er som altid ond i rollen som hitman - herligt tvist i slutningen af filmen gør den komplet. Jeg var tæt på at give den 6 stjerner.

S. Rico

Jeg elsker denne genre. Hvis man kunne lide "Kiss Kiss, Bang Bang" vil man også være vild med Lucky Number Slevin. Selv om historierne er fuldstændig forskellige, så er der den samme humoristiske og originale tilgang til det kriminelle miljø.
Og så er der ingenting, der er som det umiddelbart ser ud til at være. Hovedpersonen spiller charmerende, og historien er total fed med twists af den gode skuffe.

Anthonuser/64933

Pisse fed film, pisse fedt plot, pisse godt skuespil og helt overdrevent fedt manuskript!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.