Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Lucky Luke: Mod Vest!

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
27.06.2008
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tous à l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke
|

I 'Lucky Luke: Mod Vest!' påtager Lucky Luke sig at lede en gruppe håbefulde nybyggere gennem det farefulde Vesten på rejsen fra New York til Californien.

Svindleren Mr. Crook har solgt dem jord, men gør alt for at de ikke skal nå frem inden for fristen på 80 dage. Med på slæb har Lucky Luke de fire Dalton-brødre.

På rejsen møder vi desuden de faste Lucky Luke-karakterer: hesten Jolly Jumper, hunden Ratata, bedemanden, indianere og saloon-piger.

Filmen leverer opfindsomme gags i et hæsblæsende tempo og er sprængfyldt med action. Det voksne publikum kan desuden more sig med referencer til filmklassikere, senere superhelte, westernhelte, og den moderne tid og kultur, vi lever i som et komisk indslag i 1880’ernes Amerika.

'Lucky Luke: Mod Vest!' står ved sin oprindelige form som tegneserie, men finpudser den originale Lucky Luke-æstetik såsom de røde solnedgange og dynamitsprængningerne. Og vores helt er ikke bare hurtigere end sin egen skygge, men hurtigere end nogensinde.

'Lucky Luke: Mod Vest!' vandt prisen for bedste feature på dette års Berlinale i kategorien Generation Kplus.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (73 votes)
3.9
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Tegnestilen er flot og opfindsom, og trods en vis tendens til det hysterisk overgearede er »Lucky Luke: Mod vest!« – med veloplagt dansk tale – så fyldt med festlig energi og grinagtige påfund, at den fungerer meget fint som vittig og velbegavet underholdning for såvel unge som ældre (Ebbe Iversen). ()

 • BT

  Tegnestilen er tæt på seriehæfternes, og de velvalgte danske stemmer giver persongalleriet humoristisk liv (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  ... Modsat den vakse hovedrolle er fortælletempoet langsommere end sin egen skygge (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  ... I det hele taget vil tilskuere i alle aldre værdsætte tegningerne, der er en blanding af 2D og 3D. Ligesom seriens faste inventar - Jolly Jumper, Ratata og de dumme Dalton-brødrene sandsynligvis vil være latter-sikre (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  Det skønne ved ’Mod vest!’ er, at Olivier Jean Marie har skruet helt vildt op for kedlerne [...] Det er sjov og ballade i højhastighed for både børn og voksne (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Tegneren har i en sjælden grad ramt tonen fra de originale albums, og har så lige givet den en tand mere i galskab. Flot tegnet, og ret sjov.

Kronk fra david by

LUCKY LUKE STYRER FOR VILDT

Mikaeluser/67277

God film for ALLE i alle aldre. Det er måske meget muligt at den er klasificeret som en børnefilm, men for voksne mennesker er der også mange inforståede jokes, som gør Lucky Luke værd at se endnu engang.

Dorthe

Dette var absolut en rigtig god og sjov film.

Film skal ses i BIOGRAFEN - men denne er værdig til at købe når den kommer på dvd.

Total fed oplevelse vi havde som familie...

Casperuser/285648

Jeg gik ind til denne film uden de store forventninger, og egentlig var det slet ikke min plan at se den. Men i mangel af en vis panda og et barn der skulle underholdes, drog vi mod biografens storskærm og Lucky Luke mod vest. Og jeg må sige jeg blev positiv overrasket. Dels over min egen oplevelse af flmen, men så bestemt også over denne 11-årige piges reaktion på denne. Absolut underholdning i stor klasse. Jeg husker selv de tidligere Lucky Luke tegnefilm som lidt sløve i betrækket og grænsende til triste, og der var langtfra noget "superheltet" præg over filmene. Denne derimod er en sand overflod af fed humor på mange planer, og spækket med lækre detaljer som gør man faktisk får lyst til at se filen igen - med det samme, også på trods af et par enkelte lidt for langtrukne scener.

Absolut anbefalelsesværdig til såvel store som små.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.