Cookie- og Privatlivspolitik

Love, Simon

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og varm grundstemning, men den indeholder enkelte scener med skænderier og let dramatik. I én scene har hovedpersonen et kortvarigt skænderi med sin lillesøster, som begynder at græde. I en anden scene bliver hovedpersonen ekskluderet fra fællesskabet og efterfølgende gjort til grin foran alle i skolen. Da scenerne er kortvarige, og da fortællingen grundlæggende er varm og let, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
21.06.2018
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love, Simon
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, 2D Sidste Chance
|

Filmen 'Love, Simon' handler om teenageren Simon og hans forsøg på at springe ud på den helt rigtige måde.

Han lever et almindeligt liv som del af en vaskeægte kernefamilie i en amerikansk forstad. Hverdagen går med de sædvanlige gymnasiepligter samt med at hænge ud med vennerne. Men på trods af den omfattende støtte på hjemmefronten og i skolen bærer Simon på en stor hemmelighed.

Simon er homoseksuel, men har endnu ikke haft lyst til at dele den viden med andre. Det ændrer sig dog, da den anonyme blogger under navnet Blue vælger at springe ud på skolens hjemmeside. Nu bliver Simons mission at finde frem til, hvem Blue er, samt at komme ud af skabet i selskab med den mystiske skolekammerat.

'Love, Simon' bygger på Becky Albertallis roman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og har Nick Robinson fra Alt eller intet og Jurassic World i den 17-årige titelrolle. 

Filmens varme og charmerende håndtering af et vigtigt emne er blevet modtaget med flotte anmeldelser i USA, hvor kritikerne har sammenlignet den med ungdoms-ånden fra John Hughes' klassiske 80er-værker som 'Sixteen Candles', 'Pretty in Pink' og The Breakfast Club. (copyright: kino.dk)

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (160 votes)
4.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det, der for alvor gør 'Love, Simon' til en god film, er, at den føles så ægte. Vi tror på Simon, vi tror på hans familie, vi tror på hans venskaber." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "Manuskriptet har kvikke replikker, skuespillerne – især Nick Robinson i hovedrollen – har en god naturlighed over sig midt i alle de begrænsninger, som filmen i øvrigt giver dem ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Vi får [...] ganske troværdige glimt af konflikter, opgør og sammenhold i sådan en teenageklike, selv om det jo slet ikke kan måle sig med egentlig realisme. En tv-serie som 'Skam' er for eksempel fra en helt anden planet." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Det er en sød film i sin ærbare genre. [...] Filmen taler både til drenge og piger. Det handler først og fremmest om ungdom." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Især første halvdel og scenerne mellem Simon og hans vennekreds er udmærket. Den sidste halve time bliver desværre meget forudsigelig og cringe og trækker derfor voldsomt ned.

Sofus

Berør et vigtigt emne og bliver fortalt på en sød og rørende måde. Kan anbefales!

Steven

Faktisk var filmen endnu bedre, end jeg havde forstillet mig efter at have læst bogen. Det er dejligt og fantastisk, at der endelig er en film, der omhandler det at være ung og homoseksuel samt hele coming-out processen som ikke ligefrem er nem for alle homoseksuelle unge.

Spidermanuser/166287

Hyggelig film om ungdommens kærlighedsproblemer der ender ud i den gode oplevelse.
Heldigvis lever vi i 2018 hvor alt ikke er nyt og anderledes mere

Jan

Simon er nok som de fleste andre teenagere, lidt i tvivl om sig selv og sin position i livet.
Hvad så når man tumler med at finde sit rette jeg - og turde fortælle det til sin familie og venner ??
Simon finder sin støtte og hjælp i en blog på nettet, og det vender i flere omgange hele hans verden på hovedet....

En rigtig sød og hjertevarm historie, som alle kan lære noget af. Kan klart anbefales at se, du griner og græder, jubler og græmmes - det hele pakket ind i en underholdende film :)

DJT

kan man ikke give stjerner? Ved godt, at den først får rigtig premiere i juni, men her til aften var den Tøse-Tirsdags-filmen i CinemaxX.
Nå, uanset hvad, så er filmen sød og sjov og rørende. Kan varmt anbefales hvis man er i humør til en feelgood-film :)

Katharina

Love, Simon er en rigtig fin film, som både formår at formidle et sårbart emne på en god, rørende, men også en humoristisk måde, samtidig med, at man forlader biografen med et smil på læben. Dog er kræver det ikke mange hjerneceller at forudse filmen mens den er i gang.
Hvis man gerne vil ind og se en sød og stille og rolig film, så ville Love, Simon dog være et oplagt valg!

Nanna

Super god film! 'Love, Simon' er fuld af humor, men også virkelig rørende på samme tid: denne film kan virkelig få en til at grine og græde. Jeg kan varmt anbefale at se den!

Ann-Sofieuser/13840

Virkelig en god film. Både humoristisk, sød og rørende. Kan varmt anbefales.

maya

jeg fik lov til af se denne rørende teenage film på en kinotur.. det var virkelig oplevelsen værd. den er super sød, og den realisere meget til virkeligheden hvilket jeg synes er rigtig godt.. det rart for engang skyld af der bliver lavet en homoseksuel film. dem findes der ikke mange af i en ungdomsfilm udgave..

men bortset fra det kan jeg helt klart anbefale filmen til andre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.