Love, Simon

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og varm grundstemning, men den indeholder enkelte scener med skænderier og let dramatik. I én scene har hovedpersonen et kortvarigt skænderi med sin lillesøster, som begynder at græde. I en anden scene bliver hovedpersonen ekskluderet fra fællesskabet og efterfølgende gjort til grin foran alle i skolen. Da scenerne er kortvarige, og da fortællingen grundlæggende er varm og let, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
21.06.2018
Originaltitel: 
Love, Simon
Genre: 
Spilletid: 
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
Skal du se Love, Simon?
(865 stemmer)

Resumé

Filmen 'Love, Simon' bygger på Becky Albertallis ungdomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater.

Hovedrolleindehaveren har senest medvirket i den romantiske ungdomsfilm Alt eller intet og før det i Jurassic World.

Mere omtale af 'Love, Simon' følger...

Kommentarer

katharina

Love, Simon er en rigtig fin film, som både formår at formidle et sårbart emne på en god, rørende, men også en humoristisk måde, samtidig med, at man forlader biografen med et smil på læben. Dog er kræver det ikke mange hjerneceller at forudse filmen mens den er i gang.
Hvis man gerne vil ind og se en sød og stille og rolig film, så ville Love, Simon dog være et oplagt valg!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nanna

Super god film! 'Love, Simon' er fuld af humor, men også virkelig rørende på samme tid: denne film kan virkelig få en til at grine og græde. Jeg kan varmt anbefale at se den!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ann-Sofieuser/13840

Virkelig en god film. Både humoristisk, sød og rørende. Kan varmt anbefales.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
maya

jeg fik lov til af se denne rørende teenage film på en kinotur.. det var virkelig oplevelsen værd. den er super sød, og den realisere meget til virkeligheden hvilket jeg synes er rigtig godt.. det rart for engang skyld af der bliver lavet en homoseksuel film. dem findes der ikke mange af i en ungdomsfilm udgave..

men bortset fra det kan jeg helt klart anbefale filmen til andre.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Marie

Jeg havde hverken hørt særlig meget om filmen, eller læst bogen da jeg var inde og se filmen, men jeg er så glad for at jeg så den, for det er en virkelig sød og rørende film, og da jeg havde set filmen havde jeg helt lyst til at læse bogen.

Filmen sad lige i skabet. Historien om Simon var virkelig god og ens følelsesregister kom ud på den store rutschebanetur da det var op til flere gange hvor svært at holde tårerne og latteren tilbage. Skuespillerne er godt castet til deres roller, og det var virkelig skønt at gense op til flere af dem. Det er en virkelig varm og vigtigt fortælling, og jeg vil varmt anbefale dem til folk der kan lide film som Juno, Wonder og Paper Towns

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mathilde

“Love, Simon“ er en fantastisk film, der omhandler et alvorligt og vigtigt emne, samtidig med at der inddrages en masse humor. Derudover er det en utroligt rørende film, der flere gange bragte tårerne frem. På mange måder er det også en enestående film, da der ikke findes særlig mange film om homoseksuelle unge. Dette er også en af grundene til, at filmen netop er så vigtig, da den giver homoseksuelle unge noget, som de kan spejle sig i. Hvilket man i høj grad har manglet. Dertil kommer, at skuespillet også er vildt godt - Nick Robinson gør det fantastisk som Simon Spier.
Til sidst vil jeg lige pointere, at jeg havde glædet mig rigtig meget til at se filmen, og mine forventninger har været tårnhøje - og at jeg slet ikke er blevet skuffet. Faktisk var filmen endnu bedre end jeg havde forstillet mig. Den følger ikke bogen fuldstændig, men den fungerer super fint på sin egen måde.
Det er ekstremt dejligt og fantastisk, at der endelig er en film, der omhandler det at være ung og homoseksuel samt hele “coming-out“ processen. “Love, Simon“ er klart en film, som jeg skal se igen!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
ole

Love, Simon filmen som beskriver verdenen igennem Simons øjne og som alle bøsser nok selv kan spejle sig selv i. En film til dig, som er midt igang med spring ud fasen - tag dine forældre med og de vil måske bedre kunne forstå dig. Og til dig der vil smile, have lyst til at springe ud af dit sæde og danse eller blot vil have din date med i biffen. Tror alle vil kunne få noget ud af denne film der allerede idag er en af de mest sælgende teenage film nogensinde

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Bongojungle

Love, Simon startede meget svagt ud, manglede følelse og karakter. Men så vender det og skuespillerne for en smule følelse med. Sød film, men ikke så god som den var hyped. Ville ikke bruge penge på den i bio, fremtidens film at se på en skidt dag :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Johannauser/960150

En konstant rutsjetur følelsesmæssigt, mellem at gemme ansigtet i hænderne af bare pinlighed, tårer der triller ned af kinderne og latterkramper - altså en forstærket og forkortet udgave af hvordan det er at være teenager. Det er en rørende film, som især rammer følelsen af at skulle komme ud meget præcist. Jeg skal helt klart se den igen!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lærke

Love Simon er en ungdomsfilm ud over det sædvanlige.
Der går ikke 5 minutter, hvor filmen bliver kedelig eller man mister interesse.
Der bliver grint ved fulde kræft, og fældet et par enkelte tåre.
Det en forestilling som man tænker over, og som repræsentere ungdommen på en ordentlig måde, men stadig som den er den dag i dag.
Karakteren Simon, som skal finde en måde at fortælle "verden" at han er homoseksuel, men som ungt menneske er det ikke helt nemt.
Det en film man ikke skal overveje to gange om man vil se, man er bare på fra start!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.