Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Love, Simon

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og varm grundstemning, men den indeholder enkelte scener med skænderier og let dramatik. I én scene har hovedpersonen et kortvarigt skænderi med sin lillesøster, som begynder at græde. I en anden scene bliver hovedpersonen ekskluderet fra fællesskabet og efterfølgende gjort til grin foran alle i skolen. Da scenerne er kortvarige, og da fortællingen grundlæggende er varm og let, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
21.06.2018
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Love, Simon
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Filmen 'Love, Simon' handler om teenageren Simon og hans forsøg på at springe ud på den helt rigtige måde.

Han lever et almindeligt liv som del af en vaskeægte kernefamilie i en amerikansk forstad. Hverdagen går med de sædvanlige gymnasiepligter samt med at hænge ud med vennerne. Men på trods af den omfattende støtte på hjemmefronten og i skolen bærer Simon på en stor hemmelighed.

Simon er homoseksuel, men har endnu ikke haft lyst til at dele den viden med andre. Det ændrer sig dog, da den anonyme blogger under navnet Blue vælger at springe ud på skolens hjemmeside. Nu bliver Simons mission at finde frem til, hvem Blue er, samt at komme ud af skabet i selskab med den mystiske skolekammerat.

'Love, Simon' bygger på Becky Albertallis roman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda' og har Nick Robinson fra Alt eller intet og Jurassic World i den 17-årige titelrolle. 

Filmens varme og charmerende håndtering af et vigtigt emne er blevet modtaget med flotte anmeldelser i USA, hvor kritikerne har sammenlignet den med ungdoms-ånden fra John Hughes' klassiske 80er-værker som 'Sixteen Candles', 'Pretty in Pink' og The Breakfast Club. (copyright: kino.dk)

 

 

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

kan man ikke give stjerner? Ved godt, at den først får rigtig premiere i juni, men her til aften var den Tøse-Tirsdags-filmen i CinemaxX.
Nå, uanset hvad, så er filmen sød og sjov og rørende. Kan varmt anbefales hvis man er i humør til en feelgood-film :)

katharina

Love, Simon er en rigtig fin film, som både formår at formidle et sårbart emne på en god, rørende, men også en humoristisk måde, samtidig med, at man forlader biografen med et smil på læben. Dog er kræver det ikke mange hjerneceller at forudse filmen mens den er i gang.
Hvis man gerne vil ind og se en sød og stille og rolig film, så ville Love, Simon dog være et oplagt valg!

Nanna

Super god film! 'Love, Simon' er fuld af humor, men også virkelig rørende på samme tid: denne film kan virkelig få en til at grine og græde. Jeg kan varmt anbefale at se den!

Ann-Sofieuser/13840

Virkelig en god film. Både humoristisk, sød og rørende. Kan varmt anbefales.

maya

jeg fik lov til af se denne rørende teenage film på en kinotur.. det var virkelig oplevelsen værd. den er super sød, og den realisere meget til virkeligheden hvilket jeg synes er rigtig godt.. det rart for engang skyld af der bliver lavet en homoseksuel film. dem findes der ikke mange af i en ungdomsfilm udgave..

men bortset fra det kan jeg helt klart anbefale filmen til andre.

Marie

Jeg havde hverken hørt særlig meget om filmen, eller læst bogen da jeg var inde og se filmen, men jeg er så glad for at jeg så den, for det er en virkelig sød og rørende film, og da jeg havde set filmen havde jeg helt lyst til at læse bogen.

Filmen sad lige i skabet. Historien om Simon var virkelig god og ens følelsesregister kom ud på den store rutschebanetur da det var op til flere gange hvor svært at holde tårerne og latteren tilbage. Skuespillerne er godt castet til deres roller, og det var virkelig skønt at gense op til flere af dem. Det er en virkelig varm og vigtigt fortælling, og jeg vil varmt anbefale dem til folk der kan lide film som Juno, Wonder og Paper Towns

Mathilde

“Love, Simon“ er en fantastisk film, der omhandler et alvorligt og vigtigt emne, samtidig med at der inddrages en masse humor. Derudover er det en utroligt rørende film, der flere gange bragte tårerne frem. På mange måder er det også en enestående film, da der ikke findes særlig mange film om homoseksuelle unge. Dette er også en af grundene til, at filmen netop er så vigtig, da den giver homoseksuelle unge noget, som de kan spejle sig i. Hvilket man i høj grad har manglet. Dertil kommer, at skuespillet også er vildt godt - Nick Robinson gør det fantastisk som Simon Spier.
Til sidst vil jeg lige pointere, at jeg havde glædet mig rigtig meget til at se filmen, og mine forventninger har været tårnhøje - og at jeg slet ikke er blevet skuffet. Faktisk var filmen endnu bedre end jeg havde forstillet mig. Den følger ikke bogen fuldstændig, men den fungerer super fint på sin egen måde.
Det er ekstremt dejligt og fantastisk, at der endelig er en film, der omhandler det at være ung og homoseksuel samt hele “coming-out“ processen. “Love, Simon“ er klart en film, som jeg skal se igen!

ole

Love, Simon filmen som beskriver verdenen igennem Simons øjne og som alle bøsser nok selv kan spejle sig selv i. En film til dig, som er midt igang med spring ud fasen - tag dine forældre med og de vil måske bedre kunne forstå dig. Og til dig der vil smile, have lyst til at springe ud af dit sæde og danse eller blot vil have din date med i biffen. Tror alle vil kunne få noget ud af denne film der allerede idag er en af de mest sælgende teenage film nogensinde

Bongojungle

Love, Simon startede meget svagt ud, manglede følelse og karakter. Men så vender det og skuespillerne for en smule følelse med. Sød film, men ikke så god som den var hyped. Ville ikke bruge penge på den i bio, fremtidens film at se på en skidt dag :)

Johannauser/960150

En konstant rutsjetur følelsesmæssigt, mellem at gemme ansigtet i hænderne af bare pinlighed, tårer der triller ned af kinderne og latterkramper - altså en forstærket og forkortet udgave af hvordan det er at være teenager. Det er en rørende film, som især rammer følelsen af at skulle komme ud meget præcist. Jeg skal helt klart se den igen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.