Cookie- og Privatlivspolitik

London Has Fallen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingsmættet grundstemning, og den indeholder mange voldsomme og langvarige scener, hvor mennesker jages, skydes og dræbes. I én scene omkommer en kvinde i et helikopterstyrt, og man ser hende ligge blodig med en metalgenstand stikkende ud af maven. I en anden scene rammes en mand hårdt af et slag på halsen, og man ser ham ligge på jorden og kvæles. Hertil kommer flere scener med brutale knivdrab. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
31.03.2016
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
London Has Fallen
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I actionfilmen 'London Has Fallen' er Secret Service-agenten Mike Banning taget til London for at deltage i den britiske premierministers begravelse.

Begivenheden får stor opmærksomhed, og alverdens ledere er til stede i den engelske hovedstad. En flok terrorister har besluttet sig for at udnytte situationen og slå alle statsfolkene ihjel.

Men angriberne havde ikke regnet med Mike Banning, der allerede tidligere enehændigt har stoppet en terrortrussel i Washington. Denne gang er Banning dog ikke alene, og han får både hjælp af den amerikanske præsident og en mistroisk engelsk efterretningsagent.

'London Has Fallen' er efterfølgeren til Olympus Has Fallen, der blev kaldt "Die Hard i Det hvide hus", fordi Gerard Butler i bedste John McClane-stil redder dagen inde fra en belejret bygning. Efterfølgeren har igen Aaron Eckhart og Morgan Freeman på rollelisten, mens Charlotte Riley (Edge of Tomorrow) tilslutter sig actionfilmen som MI6-agenten Jacquelin Marshall. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (419 votes)
4.4
1.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Historien er i det hele taget en så overfladisk og utroværdig testosteronbombe med så tåkrummende dårlige effekter, at man føler sig hensat til en actionfilm fra 1980erne." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "I hovedrollen klarer Gerard Butler sig igennem strabadserne med minimal udstråling. Og den eneste, der for alvor ser ud til at hygge sig, er Morgan Freeman, der spiller den amerikanske vicepræsident. Han tænker nok bare på sin millionhyre." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[Plottet virker] i sin helhed uigennemtænkt, usammenhængende og er faktisk bare et sammenkog af ti andre dårlige actionfilm." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Skuespillerne er intet bevendt, brikker i spillet, ikke karakterer. Kun den tilforladelige Morgan Freeman formår at sætte sit præg på lærredet." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... en plat og voldsfetichistisk antiterrorfilm." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Jeg må skrive at EN var "helten" der nærmest var usårlig, dygtig, gjorde det som var job, ja det er endnu en film der påvirker tankegang ikke i positiv retning. Den er set og det var det.

Mark

Jeg har lige set filmen for anden gang og må indrømme at det er en super fed film.
Handlingen er der intet nyt over og den første er stadig bedst. Men er man til hardcore action i ren die hard stil - så er dette helt klart en film som kan anbefales.

Michael

Hvis man trives med tomme tykke klicheer og mere end tyndbenede karakterer, så er "London has fallen" sagen. Præsidenten og dennes livvagt skal endnu engang op imod den samlede terrorskare, så på denne front er der ikke sket en væsentlig ændring fra den første film. Filmen lider af et horribelt manuskript, hvor de samme oneliners bliver fyret af igen og igen og hvor Gerard Butlers karakter tilsyneladende ikke kan fuldføre en sætning uden "fuck" eller "shit". Filmen har et forudsigeligt forløb, hvor overraskelser eller karakteridvikling er en by i Rusland. Samlet set har vi en kedelig og ligegyldig film.

Wayne

Underholdningen er i top, seriøsiteten er helt i bund.

Fortsættelsen til Olympus has fallen fortsætter i helt samme spor. Vores helt er åbenbart, stort set, den eneste der kan overleve og stoppe et terroristabgreb i en af verdens mest sikrede byer, London.

Nu er terror jo en af menneskehedens største frygt i disse år - og det spiller filmen dygtigt på. London er før blevet ramt, så tanken kan ikke helt afvises.

Man må forvente at nogle af verdens bedste sikkerhedsfolk vil være til stede ved en statsmandsbegravelse, selv med kort tidsvarsel - og tilstedeværelsen af over 100 terrorister bevæbnede til tænderne, som med små midler indtager og styrer London totalt er godt nok meget søgt.

Men med hovedet under armen er det altid en fornøjelse at se et utal af skurke blive ristet. Bare man husker at se den for det. For mig var filmen bedre end sin forgænger, som næsten blev for komisk i sine overdrivelser.

Henriette69

Og meget mere er det vel egentlig ikke nødvendigt at sige om den

Linda

Jeg var underholdt hele vejen igennem

Nannauser/10393

En film med ikke meget indhold, men virkelig sjov, action fyldt og lige til. God underholdning!

Ulla

Super spændene fra start til slut. Dog noget forudsigelig :-)

Loneuser/385514

Jeg gik efter en typisk amrikansk film med en masse action og det fik jeg.
Gerard Butler og Morgan Freeman, så bliver det ikke bedre :-)
Virkelig god film

Jeannette

- Jeg er helt uforstående overfor alle de dårlige anmeldelser af denne film og helt uenig! Jeg synes, den var rigtig god, spændende og godt lavet. Jeg elsker action, og os der var inde at se den, blev enige om, at det er noget af det bedste, vi længe har set! Vi var i hvert fald godt underholdt hele vejen igennem og syntes, den var åndeløst spændende. Olympus has fallen var god, men den her er bedre!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.