Cookie- og Privatlivspolitik

Logan Noir (uden undertekster)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingsmættet og brutal grundstemning. Den indeholder en lang række meget voldelig og blodige scener, hvori folk dræbes eller lemlæstes med skydevåben, pile og våben med klinger. I ekstremt grafiske fremstillinger af volden, får folk gennemboret hoveder og kropsdele med klinger eller pile. I flere scener jagtes børn og udsættes for vold af brutale soldater, og I en scene findes et barn dræbt af sin ene forælder. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

'Logan Noir', som balancerer i et spændingsfelt mellem japansk chambara, westerns og superheltefilm, er en melankolsk røvesparker af en film. 

'Logan Noir' er en ny udgave af filmen i sort-hvid. Uden farven rød bliver blodsudgydelserne mindre grusomme, og alt synes en anelse mere højtideligt, lidt ligesom et tegneseriehæfte, der er sværtet til med masser af blæk. Der er dog ikke tale om en fuldstændig anderledes film; 'Logan' blev trods alt optaget i farver fra start. Noir-udgaven er særligt color-graded, og altså ikke blot den oprindelige udgave uden farver.

Filmens eksistens, glæden ved at se den på det store lærred, og dette sidste farvel føltes som en gave til de fans, som har set og elsket Jackmans Wolverine gennem 17 år, et forhold som naturligvis har haft sine op- og nedture. Her er der tale om, at Jackman og Mangold, som kender alt til karakterens betydning og dybde, kommer fansene i møde og sender dem en sidste hilsen med noget, der føles som et dybfølt og mere blidt farvel. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
calsi

Hvorfor anmelder du en film totalt negativt, når du end ikke har set den?

Anton Berg

Med ytringsfrihed er det da okay at være negativ overfor noget man ikke kan forholde sig positivt overfor.

Jimmy

Underlig beslutning at vise den i en malplaceret sort-hvid version. Ville give mening hvis farverne havde noget med det originale forlæg' farver at gøre, men det har det ikke. Mad Max: Fury Road virkede som en bedre idé at have i sort hvid end denne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.