Cookie- og Privatlivspolitik

Logan Lucky

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk stemning og er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog også enkelte voldelige scener. I en scene ses et værtshusslagsmål, hvor en mand blandt andet pludselig får banket sit hoved hårdt ned i en bardisk. I en anden scene bliver en mand sparket, mens han ligger ned. Da volden dog ikke er udpenslet, og filmen ellers har en humoristisk og let stemning, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7 -11 år, og filmen får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
07.09.2017
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Logan Lucky
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, 2D Filmperler, Filmperler, Seniorbio
|

Komedien 'Logan Lucky' handler om minearbejderen og single-faren, Jimmy Logan, der sammen med sin bror, en enarmet bartender og ekssoldat ved navn Clyde, forsøger at bryde familiens uheldigheds-forbandelse.

Da Jimmy mister sit job, må han træffe en beslutning. Skal han fortsat kæmpe som del af underklassens lønslave-system, eller skal han, Clyde og deres fartglade søster begå et stille og roligt kup på en racerbane i North Carolina?

Familien Logan vælger sidste løsning, men da kuppet skal finde sted, står de pludseligt midt i et af årets travleste dage med et kæmpe NASCAR-løb på programmet.

Amatør-tyvene må nu søge hjælp fra den iltre sprængstofsekspert, Joe Bang. Det eneste problem er, at han først skal smugles ud af et fængsel. 

'Logan Lucky' er på mange måder en klassisk heist-film, og er da også instrueret af manden bag Ocean's-trilogien, Steven Soderbergh. Filmen tager dog den uventede underdog-vinkel, der får Soderberghs nyeste kup til at skille sig ud fra mængden.

Channing Tatum og Adam Driver spiller de to brødre, mens selveste Daniel "James Bond" Craig er den ekslosive og nærmest ugenkendelige Joe Bang. I andre biroller ses komikeren Seth MacFarlane og Soderberghs nye muse Riley Keough. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (131 votes)
4.2
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Logan Lucky' er den grad et forsvar for den lille mand. Den arbejdsløse. Den enlige far. Krigsveteranen. Pakket ind i en velturneret absurd komedie." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Stil, billeder, humor, manuskript, replikker og skuespil går op i en højere enhed og underholder for alle pengene." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Det er meget lystigt at se en haltende Tatum, en albinoafbleget Craig og Adam Driver som den forstenede, enarmede bror forsøge at få gennemført det, der ligner et umuligt kup med helt umulige kumpaner." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Festlig, farverig og folkelig underholdning med humør og tempo et sted mellem Olsen-banden og Coen-brødrene." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

I stil med Oceans filmene får vi et plot foræret, bare for at blive tvistede til sidst.
Persongalleriet er blandt de mere farverige, og Soderbergh er næste Coen'sk i sin tilgang til replikker og handling.

Absolut fin underholdning, uden at overdrive.

Jeanett

Fin nok underholdning, men man behøver ikke spilde en biografbillet på den. Det hele er set før.

Rikke Minnauser/8205

Decideret kedelig

jeanette

Sjov film om et kup som er svært men lykkes...

Alexander

En underholdene film, dog lidt langtrukkende, da slutningen er lidt langsom.

Mia

Brug for guds skyld ikke dine penge på Logan Lucky. Ekstrem kedelig, dårlige jokes, elendigt plot og bare en tam historie og ringe replikker!

Simon

Havde virkelig ikke den store fidus til Soderberghs come back, Logan Lucky...

Humoren var flad, karaktererne havde man ikke den store sympati for, handlingen var en smule kedelig, og slutningen bekræftede mig bare i, at det ikke var en historie med særlig meget gods i.

Spar dine penge, og se i stedet Baby Driver, hvis du søger en action komedie i biografen lige nu.

Helle

Mangler handling, aktion og humor

Wayne

Somme tider, kedelig - andre gange ringe - og ind i mellem genial.

Lad os da bare håbe på det bedste, denne gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.