Cookie- og Privatlivspolitik

Limbo

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
31.05.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Limbo
|

I filmen 'Limbo' rejser Sonia (Line Verndal) sammen med sine to sønner fra Norge til Trinidad for at være sammen med sin mand, der arbejder som olieingeniør i landet.

Før Sonia kan komme af sted på sin rejse, skal hun dog få anbragt sin mor på et plejehjem, men imens hun tager sig af moderens sager, begynder mistanken om en utro ægtemand.

Mistanken bliver forstærket af mødet med en dekadent livsstil og mødet med Charlotte (Lena Endre), som hurtigt indvier hende i hverdage med uendelige selskaber og konstant sladder.

Med 'Limbo' får danske Maria Sødahl sin debut som spillefilmsinstruktør, og hun har også skrevet manuskriptet. Hun har tidligere instrueret TV-dramaer, dokumentarer og en lang række kortfilm.

Veteranen Lena Endre, som bl.a. er kendt for sin rolle som Erika Berger i Millennium-trilogien, spiller rollen som Charlotte, mens Sonia spilles af den norske Line Verndal. Australske Bryan Brown (Australia) spiller Sonias mand Daniel.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
2
3.8

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... desværre kommer man aldrig ind i hovedet på for eksempel manden, og resten af historien er fortalt som tilfældigt dryssede krummer på et bord uden sans for tempo og med amatøragtige unoder som for eksempel for mange transportscener." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... en godt fortalt historie... Især Line Verndal, Lena Endre og Henrik Rafaelsen spiller fremragende i denne lille norske perle om livet." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "En sympatisk, velspillet (ikke mindst svenske Lena Endre lyser som altid op) film om menneskelige relationer og ikke mindst manglen på samme..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en stærk og anbefalelsesværdig oplevelse." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Bravo for en debutfilm, norske (men danskuddannede) Maria Sødahl har begået. Så fine karaktertegninger og så stemningsfulde billeder i en lille, tætspundet fortælling, der samtidig tegner linjer ud til næsten alt det store i liver, skal man lede længe efter." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marlon Campbell

jeg var ikke overrasket :p over at det var en familie film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.