Cookie- og Privatlivspolitik

Let's Be Cops

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en komisk grundtone, men den indeholder også talrige actionprægede scener. I flere scener ser man mænd, der bliver jagtet af andre med våben. I en scene ser man en mand, der bliver skudt mod flere gange I en anden ser man en mand, der nikker en anden en skalle. Selvom filmen også har en humoristisk stemning, vurderes det, at filmens actionindhold vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.10.2014
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Let's Be Cops
|

Filmen ’Let’s Be Cops’ handler om Ryan og Justin, der er bedste venner og bor i Los Angeles uden de store planer for fremtiden. Justin føler ikke, at kollegerne på arbejdspladsen tager hans ideer alvorligt, og Ryan har været arbejdsløs siden, han deltog i en herpes-reklame.

Da de en dag bliver inviteret til maskebal, klæder de sig ud som politibetjente, og efter festen tror omverdenen, at de er rigtige betjente.

Vennerne beslutter sig hurtigt for at udnytte situationen, men de beundrende blikke og den medfølgende respekt på gaden fører snart til den farlige side af livet som amatørbetjent i en storby fyldt med gangstere.

Det er ikke første gang, instruktøren Luke Greenfield beskæftiger sig med komediegenren, da han bl.a. har stået bag The Girl Next Door og ’Something Borrowed’ (2011). 

Denne gang har han kastet sig over en mere actionfyldt komedie, som byder på flere utænkelige situationer for de falske politimænd, der spilles af Jake Johnson og Damon Wayans Jr. Begge kendt fra tv-serien ’New Girl’ (2011-2014), hvor de spiller over for Zooey Deschanel. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (193 votes)
4.5
1.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er enkelte morsomme scener i komedien 'Let's Be Cops', men langt de fleste 'sjove' situationer falder tung til jorden." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Der er alt for få og alt for langt mellem grinene. Det hele er for plat og bliver hurtigt trættende, derfor er filmen alt, alt for lang med sine næsten to timer." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "'Let's Be Cops' udvikler via den ene himmelråbende usandsynlighed efter den anden fra lavpandet komedie til dårlig actionfilm og er et godt bud på årets hidtil dummeste film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] har man som jeg en forkærlighed for det fjollede, kan man sikkert grine lidt undervejs. Men filmen er helt og aldeles overflødig." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] enkelte kvikke replikskifter drukner i krampagtige grimasser, pinagtige pubertetsfantasier og kiksede forsøg på at sammenholde videospil (den ene er spiludvikler) med virkeligheden." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jasir Al-Salami

Den skal være mere sjov i det. Jeg håber at der kommer en 2 og den skal være bedre og sjover.

Simon

Jeg havde ikke de store forventninger til 'Let's Be Cops'. Det går for lang tid mellem grinene, og nogle af dem falder ikke i god jord. Men er var nogle gode grin, så den får 3 stjerner.

Jeannette

Jeg har helt haft glemt at anmelde Let´s be cops, men har næsten lige genset den, og den er stadig lige morsom ! Jeg har sjældent grint så meget, som jeg gjorde med denne. Elsker humoren deri, men samtidig synes jeg, filmen er rigtig godt sammensat, i det der både er en god handling, spænding, kærlighed og ikke mindst de hylemorsomme scener og replikker, som der er rigtig mange af. Ja, den er forudsigelig på den der amerikanske måde med helte versus skurke, morale og den amerikanske drøm, der bliver udlevet til slut, hvor alt selvfølgelig ender, som det skal. Ikke desto mindre er den godt skruet sammen, skuespillerne er herlige, og ja, hvad kan jeg sige andet, end at jeg elsker den. :-D Jeg håber, de laver en 2´er !

Marishen76

ELsker de film hvor jeg griner så meget at jeg næsten ikke kan trække vejret og får mega ondt i maven. Sådan havde jeg det med denne. Hylende morsomt.

Wayne

Glemte vist helt at anmelde denne...

Ikke at der er meget at anmelde. Filmen kunne lige så godt være lavet i 1980'erne. Humoren er i samme stil og skurkene er så himmelvendt dumme og onde at man må krumme tæer.

På den anden side gør filmen heller ikke noget for at prøve at være mere end den er. Fin underholdning med enkelte sjove passager.

Cylia

Lige siden jeg blev en kæmpe fan af New Girl, har jeg været en ligeså stort fan af Jake Johnson og derfor skulle jeg selvfølgelig se den her! :) Hans rolle minder meget om den han har som Nick i New girl, så hvis du ligesom mig er vild med den side af ham så se den!

Det er en typisk amerikansk komedie, hvor historien til tider godt kan være lidt plat, men du ved hvad du kommer ind til. Den er hylende morsom og hele biografen grinte i kor over 5 gange.

Se den ! :)

Line Skjødt Sørensen

Min alternative grund til at se filmen var Nina Dobrev aka Elena Gilbert / Katherine Pierce fra The vampire diaries. Men jeg må sige at filmen overraskede mig postivt. Sad med nogle gode veninder i biograffen og uden tvivl havde vi alle sammen den samme gode oplevelse af filmen.
Den er fyldt med sjov for alle pengene og skuespillet er fantastisk!

Ninse

Skøn underholdning :)

Mathias

En god komedie med det formål, at trække på smilebåndet, og ikke fantasien.

Palasse

Denne film lægger ikke op til at være andet eller mere end traileren giver udtryk for og det er godt nok til mig. Jeg syntes personligt, at den var klasser over f.eks "22 Jump Street." Bevares, nu og da var det tåkrummende at se på, men jeg sad og grinede lystigt stort set hele filmen igennem.

Se den, hvis du trænger til et godt grin, men ikke ved hvilken film, du skal vælge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.