Cookie- og Privatlivspolitik

LEGO Batman Filmen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk grundstemning. Fortællingen foregår i et mørkt og uroligt univers, og der er mange langvarige scener med kampe, eksplosioner og uhyggelige figurer. Da universet er animeret og velkendt, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2017
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lego Batman Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, Babybio 2D - dansk tale
|

Animationsfilmen ’LEGO Batman Filmen’ foregår i Gotham. Batmans hjemby. Her får han tiden til at gå med at bekæmpe de mange skurke, der er på spil i byen.

Batman er vant til at arbejde alene, men en helt ny slags udfordringer melder sig, da han skal tage sig af drengen han ved en fejl adopterede til et velgørenhedsarrangement.

Men måske er det slet ikke så skidt, at nattens dystre ridder lærer at samarbejde med andre? 

’LEGO Batman Filmen’ er et spin offLEGO filmen - Et klodset eventyr, hvor man for første gang kunne opleve den ”klodsede” version af superhelten med den hæse stemme. De danske stemmer leveres bl.a. af Alexandre Willaume, Magnus Millang og Lars Mikkelsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (602 votes)
4.6
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Er sjov uden og være plat, venlig uden at være kedelig, og så er der også lidt til forældrene i kraft af de mange referencer til superheltefilm i almindelighed og Batman-film i særdeleshed." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Vittighederne flyver, og hastigheden holdes hele vejen igennem." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... overraskende både subtil og satirisk sag med masser af indlagte kulturelle referencer og en gennemført selvironisk tone." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Batmans Lego-film er kort sagt langtfra så velafrundet og helstøbt som Det klodsede eventyr, der gik forud. Men det er stadig forunderligt, så velfungerende de Lego-figurer er på film." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "I den første legofilm blev grundtemaet konformitet vs. ufrihed over for kreativitet vs. frihed realfilmspejlet i hhv. fars og søns leg. Dét svimle perspektiv savnes her." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg er ikke en af dem, der var kæmpe fan af The Lego Movie. Bevares, den var fin, men så heller ikke mere end det. The Lego Batman Movie er af en helt anden skuffe. Den har intet med den første film at gøre, så man kan springe direkte på her. En sød lille moralsk historie om at sammenhold er bedst, er et glimrende påskud for at give den gas med superhelte referencer i almindelighed og DC referencer i overflod. Det er sjovt, det er kreativt, og dialogen er godt skrevet. Der kunne dog godt være skruet lidt ned for antallet af actionsekvenser. Det er de mere rolige scener, der er langt de bedste og mest morsomme.

Som nævnt er moralen, at ensomhed er skidt og sammenhold bedst. Men det HELT store spørgsmål er: ”Bor Batman i Bruce Waynes kælder, eller er det Bruce Wayne, der bor på Batmans loft?”

Wayne

Batman er sjovere, end nogensinde. Lego har i den grad fundet en formel, som gør det værd at opleve superheltene på en hel anden måde.

Dennis

Vi var 2 voksne og 2 børn inde og se den. Det var en underholdende film, der fastholder dig i Lego universet hele filmen igennem.
Der er i denne film, ligesom i den første, indlagt en del "voksen humor" der går at filmen taler til alle.

Jannieuser/349161

Fin Lego film, som er forventelig, men absolut ikke mere,

Jonas

Hej

JB69user/72434

Knægten ville gerne ind og se den. Havde ikke set den første legofilm og måske man bare skal være større legofan end vi er, men vi blev noget skuffet. Knægten kom ikke med de normale grin som han plejer når er i biffen. Måske vi kom med forkerte forventninger men jeg forstod den altså ikke og forstår heller hvad disse legofilm skal til for - udover at det naturligvis er godt kommercielt for Lego....

Palasse

...men for pokker, hvor var den svært underholdende.

Eneste lille skår i glæden, var at premieren faldt sammen med starten på Vinterferien, hvorfor filmen - selv på premieredagen - dels blev henvist til en meget lille sal, dels ikke blev vist særlig mange gange i den originale version. Og dét selvom der vel cirka findes en million voksne LEGO-fanatikere herhjemme.

Man forstår langt henad vejen, at biograferne er nødt til at prioritere nogle film frem for andre, men det er stadig lidt ærgerligt.

Alexandra

Great Movie

Line FS

De legofilm de kan bare et eller andet, som bare er enormt genialt.
Historien i sig selv er selvfølgelig meget lige til, og ikke ny. Men det er udførelsen der fantastisk. Der kommer jokes på jokes, og referencer til tidligere Batman film, og den flyder bare og det er hylende morsomt.
Den når aldrig heeelt op på højden med Lego the movie, især pga historien og musikken - men den har dog lige så fede, måske federe jokes!
Det visuelle ved Legofilmene er jeg helt forelsket i. Det ligner stopmotion, selvom det ikke er det, og det er enormt imponerende. De små ridser og måden lyset falder på figurerne! Og alligevel virker figurerne så virkelige og menneskelige.

Peter

For hulen hvor er det bare en genial film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.