Vind biografbilletter hver uge

Last Christmas

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk stemning med enkelte triste momenter. I en scene kommer en person ud for en trafikulykke, men man ser ikke selve ulykken. I en anden kortvarig hospitalsscene ses en syg person blive kørt til operationsstuen og en livløs person ligger med læger omkring sig. De let dramatiske scener er imidlertid kortvarige og ikke udpenslede. Endvidere har filmen en gennemgående humor og skildrer en varm kærlighedsrelation. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
14.11.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Last Christmas
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Den romantiske julefilm 'Last Christmas' byder på nye Wham! julesange og masser af rå julehygge. 

I London bor den unge Kate, der forsøger at komme igennem den ene dårlige beslutning efter den anden. Hun møder den perfekte Tom på jobbet, og hurtigt kommer der varm romantik ind i hendes liv. 

Emilia Clarke fra 'Game of Thrones' og Mig før dig skal spille Kate, mens den nye stjerne, Henry Golding, der har charmeret verden i Crazy Rich Asians spiller Tom. Udover de to vil Emma Thompson medvirke.

Instruktøren Paul Feig (Bridesmaids) har udtalt, at filmen udover at være kraftigt inspireret af George Michaels (1963-2016) hit, også vil have andre sange af kunstneren på soundtracket - numre der aldrig før er blevet udgivet!

Mere omtale af 'Last Christmas' følger...

Skal du se Last Christmas?
(135 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla Edelbo Kold

Kino, hvad med en snigpremiere eller et særarrangement for alle os Danish lovelies (GM fans). Vi kommer i hobetal

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.