Cookie- og Privatlivspolitik

Lassie kommer hjem

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmens stemning svinger mellem det livsglade og det sorgfulde. Den indeholder mange dramatiske scener, hvor spændingen overvejende udspiller sig på et psykologisk plan. Filmen har dog mod slutningen et længere forløb med actionmættet spænding og farer, hvor seerne i lang tid er usikre på en central karakters skæbne. Da filmen imidlertid er præget af kærlige relationer, handlekraftige karakterer og desuden forløses positivt vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7års aldersgrænse.

Se mere på medierådet.dk
03.09.2020
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lassie Come Home
|
Billetter

Familiefilmen 'Lassie kommer hjem' er en ny film om den populære hund.

Collien Lassie og den 12-årige Frederik er uadskillelige, men da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund.

Frederik er knust! De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på Lassie. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hunden flygter for at lede efter sin ægte ejer.  

Drengen kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for – sammen med grevens barnebarn, Pernille - at finde sin bedste ven.

Filmen bygger på karaktererne fra Eric Knights klassiske ungdomsroman fra 1940, der siden da er det blevet til mange filmatiseringer og tv-serier.

Første gang vi mødte den kloge og trofaste collie på det store lærred var i 1943-versionen med bl.a. Elizabeth Taylor, mens historien sidst blev filmatiseret i Lassie fra 2006. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "I skyggen af øjeblikkets arbejdspladsnedlæggelser og massefyringer fungerer denne nye udgave af den gamle klassiker som gennemtænkt, meningsfuld moderniseret og samtaleegnet underholdning." (Helle Sihm)

  • Jyllands-Posten

    "Intet virker naturligt, musikken er uhørt overtydelig i sin manipulation, og hovedpersonen bliver i store træk decimeret til bifigur." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Weekendavisen

    "Moderniseringen er foretaget med flair. Filmen har sans for hjertet i bogen. Jeg troede, jeg skulle se en svag version af den stærke fortælling. 'Lassie kommer hjem' er faktisk en god børnefilm, som vil tale til alle hundefamilier." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FatihT

Lassie fyldte ret meget i min barndom. Jeg er nok lidt følsom når jeg rater filmen men det er bare så unikt og specielt

Henriette far https://www.yarno.dk/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.