Cookie- og Privatlivspolitik

Lad mig falde

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2020
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lof mér að falla
|

Filmen 'Lad mig falde' handler om den 15-årige Megnea, hvis liv forandres fuldstændigt, da hun møder Stella.

Stellas frie livsstil trækker dem begge ind i en verden af fester og stoffer, som får svære konsekvenser for dem selv såvel som deres omgivelser.

Megnea og Stella tvinges til at skilles og mødes ikke igen før tolv år senere. Et skæbnesvangert møde, der skaber gnidninger mellem alle involverede.

'Lad mig falde' er instrueret af manden bag De små ting. Tematisk minder filmen om Lukas Moodyssons succes-film Fucking Åmål, der også handlede om to unge rebeller i ydrekanten af samfundet.

Dramaet vandt fire islandske Oscars (Edda Awards) og var nomineret til yderligere syv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
5.1
4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... 'Lad mig falde' er [...] en ekstremt flot og velspillet film, og den kryber uundgåeligt under huden." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Hård og kompromisløs film om stofmisbrug blandt Islands unge rusker i en, men er næsten for meget til, at man bagefter kan samle sig og at sætte pris på den." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Island har fået sit eget svar på 'Christiane F'. Hvis ikke 'Lad mig falde' var så barsk, burde filmen være fast pensum på skoleskemaet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "'Lad mig falde' holder fortabelsen fast. Man ser, hvad afhængighed koster, og føler trang til at hylde hverdagen bagefter." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
John

Den har alt
- Spænding
- aktion
- komedi
- kærlighed
stort stort 6 tal fra mig

Mads

Glæder mig så meget! efter jokeren kan det kun blive vildere

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.