Cookie- og Privatlivspolitik

La La Land

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk stemning, og indeholder ingen scener der vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
23.02.2017
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La La Land
|
Versioner: se alle
Film, tapas & cocktail, 2D, IMAX 2D, Seniorbio, Strikkebio, Babybio
|

Musicalen 'La La Land' følger den drømmende jazzpianist, Sebastian, og den aspirerende skuespillerinde, Mia, i Los Angeles.

Sebastians største ønske er at eje en gammeldags jazzklub, men det er sværere end som så, og Mia bliver afvist til alle auditions i håbet om at blive en stor stjerne.

Deres veje krydses, og den voksende kærlighed, de har til hinanden, udfordres af hver deres mål i livet, og beslutningerne de må tage for at opnå drømmen.

’La La Land’ er en hyldest til Hollywood-musicals som ‘Singin’ in the Rain’, hvor sang og dans har sin egen rolle.

Filmen er instrueret af manden bag den Oscar-belønnede Whiplash, og modtog seks Oscars, ud af 14 mulige, bl.a. for Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste instruktør. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1973 votes)
4.6
5.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'La La Land' er [...] lige så intelligent, refleksiv og tankevækkende, som den er sød, smuk og forførende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Komikken og kemien imellem Emma Stone og Ryan Gosling minder om det tidløse samspil imellem Cary Grant og Katharine Hepburn." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Chazelles kærlighed til [musical] formen og beherskelse af filmmediet er altså decideret smittende." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Der er mange vidunderlige øjeblikke i 'La La Land', med Emma Stone og Ryan Gosling, der synger henført foran smukke scenarier i det blå lys – altid blå lys – i minutterne efter solnedgang." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Danser man ikke tindrende glad ud af biografen efter at have set Damien Chazelles hyldest til kærligheden og filmmediet, så skal man fluks søge hjertelægehjælp." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Damien Chazelles genistreg er at forene det moderne blik med en uforblommet hyldest til fortiden. 'La La Land' hylder musicalens guldalder med en romantisk boblende veloplagt musical." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Måske er Chazelle hverken Vincente Minnelli eller Bob Fosse, men han har genrejst en genre med stor kærlighed og givet det gamle stof en ny følsomhed." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En dejlig musical fortælling om 2 mennesker der hver har deres drømme.
Godt skuespil for Emma Stone og Ryan Gosling, den kan sagtens anbefale for os der elsker film. Det er vel ikke for sjovt at filmen vandt 6 oscars.

Camilla

Jeg er normalt slet ikke til denne genre, men jeg fortryder på ingen måde at jeg tog ind og se den (endte faktisk med at tage ind og se den 2 gange på samme uge)

Hele dens setup er super godt, og anderledes, hvilket gør at jeg sad klistret til skærmen, med en helt anderledes virkelighed fornemmelse i kroppen.

Derudover der de underlæggende, og sideløbende historie i filmen, super vigtige og samtidsrelevant, og rollerne er gennerelle nemme at identificere sig selv med.
Fantastisk skuespil og fantastisk instruktør, hele oplevelsen værd.

Jeg kan varmt anbefale at man ser den (også selv om man normalt ikke er til genren :D :D )

Oliver

Jeg forguder denne film! Den er så velskabt, og så er den bare så vidunderlig. Intet andet at sige!!!

Poul Wegener

Jeg er vild med musical og de to i hovedrollerne, men selvom der var lagt op til en stil med de gamle "Fred Astaire" film, havde jeg forventet lidt mere tempo. Den var for lang.

Kristian

God musical-film

Gitte

Jeg er vild med denne musikalske film! Fantastiske skuespillere! Love it!
Det eneste jeg er lidt ked af med denne film - er at de ikke fik hinanden tilsidst...
Ellers en skøn film!!

Vibeke

Havde glædet mig utroligt meget til at se den og den levede op til forventningerne. Sangene passede godt ind og det er en af de få musicals jeg kan lide.

Ejal

Ser mange film. ja, måske for mange men denne film fik 2 chancer og undskyld mange gange men det er altså ikke en god film. Selv for en musical er den ikke god, selv for en romantiske film er den ikke god.

Jeg kan godt anerkende en film der er lavet af godt håndværk men kan ikke undgå at sidde tilbage som den lille dreng der fortæller resten af verden af kejseren er nøgen

Oliver

Hvad er grunden til den ikke er god?

ninne

Dejligt musik og sang, en god og lidt sørgelig kærlighedshistorie. Handlingen springer frem og tilbage i tiden. Kan godt anbefales for alle aldre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.