Kokken

Censur Alle
23. Aug 2012
84 min
Miracle Film
Comme un chef
Billede
(© Miracle Film)
Billede
(© Miracle Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I den franske komedie 'Kokken' er den trestjernede Michelin-kok Alexandre Legarde (Jean Reno) ved at løbe tør for ideer til at udvikle sit menukort. Den entusiastiske Jacky (Michaël Youn) derimod har masser af nye ideer til spændende retter.

Han mangler bare et sted at føre dem ud i livet. Da Alexandre opdager Jackys talent, ansætter han ham, og et inspirationsfyldt men anstrengt samarbejde mellem dem begynder.

Samtidig er restauranten truet af at miste en af deres tre stjerner, hvis der ikke kommer nye retter på menuen, hvilket ville betyde enden på Alexandres karriere. Men stjernekokkens ego gør det svært for ham at tage imod den hjælp, som han ved, han behøver.

I hovedrollen som desperat kok ses Jean Reno (Léon), og den franske komedie er instrueret af Daniel Cohen, der normalt forsøger sig som skuespiller.

To dokumentarfilm har på det seneste omhandlet trestjernede Michelin-kokke, 'El Bulli: Cooking in Progress' og 'Jiro Dreams of Sushi' begge fra 2011, men denne gang er der tale om ren fiktion fra køkkenet.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: