The Kids Are All Right

Censur 11
16. Sep 2010
107 min
Scanbox
The Kids Are All Right
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.3 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I 'The Kids Are All Right' har Nic og Jules (Annette Bening og Julianne Moore) dannet par på godt og ondt i 20 år.

De bor i en hip bungalow i et boheme kvarter i LA med deres to teenagebørn, Joni og Laser (Mia Wasikowska og Josh Hutcherson).

Nic er en intelligent og ambitiøs kirurg med snorlige holdninger og Jules er en følsom og kreativ sjæl, der aldrig har færdiggjort sine studier og nu prøver lykken som selvstændig gartner.

Laser er ivrig efter faderligt input og presser på, for at Joni, der netop er fyldt 18 år, skal kontakte sædbanken og få navn og nummer på deres donor-far.

Paul (Mark Ruffalo) er totalt cool med at møde sit hidtil ukendte afkom. Den "nybagte" far viser sig at være en tilbagelænet øko-entusiast og college drop out, der driver en succesfuld restaurant.

Børnene hænger inden længe jævnligt ud med deres far og nyder hans afslappede tilgang til livet og improviserede hippiepædagogik.

Da Laser fortæller sine mødre om Paul, reagerer især Nic dog voldsomt, af frygt for at hendes familie skal forandres. Jules derimod er langt mere imødekommende.

Mødet mellem Paul og familien i 'The Kids Are All Right' bliver et kultursammenstød, hvor kønsroller, seksualitet, opdragelse og familieværdier udfordres.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: