Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinden, der glemte sin fortid

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
13.06.2019
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fuga
|

I drama-thrilleren ’Kvinden, der glemte sin fortid’ følger man kvinden Alicja, der efter to års forsvinden pludselig dukker op i Warszawa.

Hun er dog helt forandret fra dengang, hun sporløst forsvandt og efterlod sig både mand og barn i en polsk provinsby.

Nu ser hun meget anderledes ud med både leopard leggins og sort strithår, mens hun intet husker om sit tidligere liv.

Alicja bliver imidlertid nødt til at konfrontere sin fortid og her forsøge at genoptage sit gamle liv med sin lille familie, som nu er som fremmede for hende.

’Kvinden, der glemte sin fortid’ har således den sjældne psykiske lidelse dissociativ fugue som baggrund for fortællingen, hvor en person ud af det blå mister sin hukommelse og efterfølgende ofte forlader sit gamle liv for at påtage sig en ny og meget anderledes identitet.
 
Hukommelsestab som tema ses i mange andre film som bl.a. Memento og The Bourne Identity.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er i enkelte sekvenser både vildt interessant og ægte rørende at følge Alija/Kinga interagere med en familie, hun ikke har nogen som helst erindring om ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Muskala spiller Alicia/Kinga-figuren, så hun virker både frastødende og sårbar, men der bliver gjort for lidt ud af at engagere publikum i hende." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Kvinden, der glemte sin fortid' formår både at røre og mystificere. En lille, depressiv optur." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "Normaliteten bliver surrealistisk. Der er flere fantastiske indskud. Agnieszka Smoczynska formåede i 'The Lure' (2015) at fortælle realistisk om to havfruesøstre, der arbejdede på en varieté i Warszawa. Her bliver Kingas mareridt en anledning til at bryde den saglige signaturstil." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.