Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinde på spring

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
27.10.2011
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Don't Know How She Does It
|

'I komedien 'Kvinde på spring' er Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) nærmest gift med sit arbejde hos et stort finansieringsfirma i Boston.

Når arbejdsdagen er slut, tager hun hjem til sin hengivne mand Richard (Greg Kinnear), der for nyligt er blevet fyret fra sit job som arkitekt, og deres to små børn.

Det er dog en daglig balancekunst at få tid til familien, som også Kates noget frustrerede veninde Allison (Christina Hendricks), der både har børn og udearbejde, kender alt til. Det er et liv som Kates superkloge, børnefobiske assistent Moma (Olivia Munn) for alt i verden forsøger at undgå.

Kate og Richard får endnu mindre tid til hinanden, da han får nyt job, og hun får ansvaret for en ny, stor kunde, som kræver, at hun ofte må rejse til New York.

Situationen bliver heller ikke mindre kompliceret, da Kates charmerende forretningsforbindelse Jack (Pierce Brosnan) viser sig at være en stor fristelse.

'Kvinde på spring' er baseret på Allison Pearsons anmelderroste bestseller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (94 votes)
3.4
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "et på alle måder formularisk og kalkuleret produkt... Problemet er bare, at den ikke tager hverken sin målgruppe eller hovedperson alvorligt." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... velment og til tider sød. Men den er også håbløst gammeldags, lidt kedelig og 100 pct. forudsigelig." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Filmen tager hverken sig selv eller sine potentielt vedrørende emner alvorligt - og usandsynlighederne slås med klichéerne om at komme til." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "En film, hvis eksistensberettigelse det er svært at få øje på." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Filmen fungerer bedst, når den ... insisterer på, at det skal kunne lykkes at have både et tilfredsstillende arbejds- og privatliv, og filmens løsning på kabalen virker derfor sølle og skuffende." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Det er godt nok en meget ugidelig fabel, men målgruppen holder vist af det sådan." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Fatter ikke Pierce Brosnan, og Greg kinnear som er to gode skuespiler, siger ja til at være med til sådan en dårlig film.

Nicoline

Kvinde på spring er en stille og rolig, hyggelig film som man nok ikke skal have nogle forventninger til, inden man sætter sig til at se den .. Jeg havde absolut ingen forventninger, mest af alt fordi jeg egentlig ikke synes at den lød eller så specielt god ud, men da jeg stod over for den i Block Buster her til aftens tænkte jeg at nu ville jeg få den set og hvis den så var dårlig, så var det bare sådan.
MEN jeg synes faktisk ikke den var så dårlig, altså det er jo ikke en spændende eller specielt dyb film hvis man kan sige det sådan, men alligevel er der et budskab gemt bag og jeg synes at man sidder tilbage med en meget sød følelse når filmen slutter. Jeg kan godt lide slutningen med at hun endelig finder balancen mellem hendes drømmejob og hendes drømmefamilie, et budskab til os kvinder om at det faktisk godt kan lade sig gøre at have begge dele hvis man bare ikke stræber efter det perfekte altid. Charmerende Sarah Jessica Parker synes jeg gør det udmærket i sin hovedrolle og jeg er vild med hendes kollega Moma, hun er skøn og en vigtig del af filmen. Så ja, se den hvis I keder jer en dag men hav ikke nogle forventninger. :)

Snow White

Meget hyggelig, og chammerende sjov film med Jessica Parker, jeg hyggede meg helt vildt med veninerne og vi var alle sammen enige om at denne film var okay. Havde nu forventet lidt mere ud af handlingen og filmen, og den sluttede lidt for forudsigelig. Men dog synes jeg at den er langt bedre en Sex and The City som virkelig skuffede mig med Sarah i hovedrollen. Jævnt hyggelig tøssefilm med god latter og hygge i stor stil.

Anne

Jeg synes den var underholdende og god.

Lineauser/491395

Lidt kedelig:(
Det er en rolle som Sara Jessica Parkers klare fint, men filmen har ikke så meget handling i sig selv... :(
Men i sidste ende var det en ok film
Så tre stjerner fra min side ;)

camilla kim

Jeg havde sat næsen op efter en kanon god/sjov/tøset film , men hvor blev jeg dog skuffet- kedelig film - uhhh og så gik den først kl. 20.30 i Hillerød, det gjorde det ikke bedre:-(

Malle

Havde glædet mig til en rigtig tøseaften med en veninde, da vi skulle til Girls night out i city2!
Men må erkende at jeg kæmpede med tunge øjenlåg da jeg sad i mørket, det var svært at grine med på de få sjove scener der er i denne film!
filmen var meget langtrukken, og meget forudsigelig! Lidt for meget!

ania

Jeg havde vundet billetter til den, og jeg
må nok sige at den var ikke særlig god:((
Jeg grinte måske 1 gang, jeg er godt nok
glad for at ikke have betalt penge for
denne film..

Nadineuser/13852

Tænker, kan jeg overhovedet huske denne film :/

Forventningerne er store til kære Sarah Jessica Parker. Jeg forventer at hun wow'er men NEJ.... egentligt ikke.

Filmen handler om en kvinder der inderligt gerne vil være en god mor & kone samtidig med hun jonglere med sin karriere. Hun kommer med tomme løfter til sine børn, er for træt til havde sex med hendes mand, men ligger alligevel vågn om natten og laver lister over næste dags gøre mål.

Tragisk eller sjov - you tell me!

Der er mange små øjeblikke i filmen hvor man griner med som kvinde, samtidig er der også øjeblikke hvor man nikkende genkender situationerne og det nærmest skær i hjertet på en.

Laver du også lister om natten og tænker hele tiden hvad er det nu jeg har glemt? Så kan du klart identificere dig med denne film.

Hylende morsom... egentligt ikke men det er en sød lille film, men lad være med at forvente dig Carrie når du træder ind og ser denne film. Se den mere som en lidt mere feminin Miranda eller for den sags skyld Sarah Jessica Parker selv. Lad kæresten/husband/manden blive hjemme og tage en veninde med.

Men mener dog Sarah Jessica Parker er begyndt at lave film som nok de fleste kvinder starten af 30 kan nikke genkende til. (Hvorfor jeg så lige kan midt 20 ved jeg ikke :/ ) Men hun er helt klart begyndt at lave film til en ældre målgruppe hvilket jeg også mener man kan se igennem Sex And The City 2.

To stjerner fordi jeg faktisk næsten ikke kan huske filmen selvom jeg lige har set den :/

Helleuser/291582

MEN skal se den i aften! Jeg elsker tøzefilm, men efter sex & The City 2 - er jeg på hold, for ikke at blive slemt skuffet igen !
Vi ser - :o)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.