Cookie- og Privatlivspolitik

Kung Pow – Enter the Fist

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
01.01.2003
| | |
Kung Pow – Enter the Fist
|

Lad dette være en advarsel: Hvis du anskuer klassiske Kung Fu film som så ophøjet kunst, at man ikke må gøres grin med dem, så spar billetten. Steve Oedekerk har sat sig selv ind i tidligere film og blandet det med nye optagelser og der blevet....syret!Den Udvalgte vokser op i naturen, efter hans forældre er blevet myrdet af Master Pain, som senere ændrer navn til Betty. Efter en hård barndom finder han endelig ro på en kostskole, hvor han forelsker sig og også udtænker sin retfærdige hævn over den nederdrægtige Betty.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

at det bliver sjovt.

alexander

selv om jeg har set denne film virkelig mange gange så for jeg alligevel latter kramper inden den første sjove scene går igang fordi den er så sjov at man griner inden det sjove begynder... hvis man ikke kan lide den, så hjælper det at se den med andre og drikke sig fuld, så kan jeg garantere du for en sjov aften uanset :)

Sebastian

Mange og atter mange vil absolut hade denne film, da edn på ingen måde er ligesom alle andre film. Den er plat, den er lavet dårlig (med vilje) og humor-niveuaet er overhovedet ikke på samme måde som andre film - den er sort og som sagt - plat.

Men alt det skider jeg på;
Jeg elsker denne film. Jeg har set den 30 gange mindst. JEg så den i biografen, købte DVD'en med det samme den udkom, og venter EDDER spændt på 2'eren i 2010.

Intruktøren og hovedrollen (The Chosen One) Steve Oedekerk, er bl.a. manden som står bag "Ace Venture 2", "Bruce Almighty", Nutty Professor 2 og endda også "Barnyard". Det er som om han har leget med denne film og fået plads til at udfylde sine mærkeligste idéer til komik, idéer, skuespil, artikulation, handling, stemmer - ja alt.

Filmen må siges at være et sjældent fænomen blandt befolkningen, men tit når man alligevel viser dem filmene griner de så var det det sjoveste de længe har set. Den følelse får jeg STADIG den dag i dag, når jeg sætter mig ned og ser den.

Er uden tvivl min favorit til alle tider - jeg elsker den film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.